Η Μαίρη Πόπινς επέστρεψε και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να την ακολουθήσετε οικογενειακώς

Η Μαίρη Πόπινς επέστρεψε και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να την ακολουθήσετε οικογενειακώς

Αποτέλεσε μία από τις πλέον αγαπημένες παιδικές ηρωίδες του 20ού αιώνα και έκανε εκατομμύρια παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο να τρέξουν στις κινηματογραφικές αίθουσες. Την απόλαυσαν οι γονείς μας, την είδαμε εμείς και τώρα, θα την παρακολουθήσουν και τα παιδιά μας.

Ο λόγος για τη Μαίρη Πόπινς, τη διάσημη γκουβερνάντα με τις μαγικές ικανότητες η οποία επέστρεψε -χάρη σε έναν… χαρταετό- για να φροντίσει τα παιδιά της οικογένειας Μπανκς και να προσφέρει και στα μικρά μας λίγη ακόμη «γεύση» από τη μαγεία της Disney, σε ένα οικογενειακό μιούζικαλ φαντασίας που ξεχωρίζει. Από το 1964 (όταν και η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη) στο 2018 και από την Τζούλι Άντριους (η οποία υποδύθηκε για πρώτη φορά την Πόπινς) στην αγαπημένη μου Έμιλι Μπλαντ: Πολλά έχουν αλλάξει από τη δεκαετία του ’60. Ωστόσο, αν παρακολουθήσεις το σίκουελ της θρυλικής ταινίας, θα διαπιστώσεις πως η «μαγεία» και η ουσία της Μαίρη Πόπινς παραμένουν ίδιες.

Αυτός είναι ένας μόνο από τους λόγους που αξίζει να βάλεις στο «μενού» των οικογενειακών προβολών την ταινία «Mary Poppins Returns» (δηλαδή, «Η Μαίρη Πόπινς Επιστρέφει»). Αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή θέασης για μικρούς και μεγάλους και στη δική μου περίπτωση, κατάφερε να με «ταξιδέψει» πίσω στα παιδικά μου χρόνια και κυρίως, να μου θυμίσει τι σημαίνει να είσαι ξανά παιδί και γιατί είναι σημαντικό και εμείς οι μεγάλοι να αφήνουμε πιο συχνά τη φαντασία μας ελεύθερη.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr