Είσαι potato lover; Τώρα μπορείς να μείνεις μέσα σε μία τεράστια πατάτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είσαι potato lover; Τώρα μπορείς να μείνεις μέσα σε μία τεράστια πατάτα

Ποτέ άλλοτε οι πατάτες δεν είχαν τόση αξία

Ναι εντάξει ξέρουμε, μπορεί να μην είσαι και τόσο φαν των υδατανθράκων, όμως οι πατάτες είναι –και θα είναι για πάντα- το καλύτερο συνοδευτικό σε φαγητό που δημιουργήθηκε ποτέ. Είτε είναι τηγανιτές, είτε είναι βραστές, είτε ψητές, οι πατάτες και εμείς θα είμαστε in love για μια ζωή.

Καταβάθος ξέρουμε πως κι εσύ τις λατρεύεις και ας το αρνείσαι τώρα. Γι’ αυτό λοιπόν, εάν ο όρος couch potato σε εκφράζει, τότε ίσως να θες να μείνεις μέσα σε μία τεράστια πατάτα. Η πατάτα αυτή ζυγίζει 6 τόνους και βρίσκεται στο Boise του Idaho και αν θέλεις μπορείς να τη νοικιάσεις για ένα βράδυ με 200$ (κάτι λιγότερο από 200 ευρώ δηλαδή –περίπου 179-).

Αυτή η κατασκευή έξι τόνων αρχικά δημιουργήθηκε για την επιτροπή πατάτας του Idaho, η οποία θα πήγαινε σε όλη την χώρα για την προώθηση πατάτας. Έπειτα από έξι χρόνια στο δρόμο η επιτροπή δεν ήξερε τι να κάνει το τεράστιο αυτό δημιούργημα, μέχρι που η Kristie Wolfe το μετέτρεψε σε Airbnb.

Πρόσθεσε ξύλινο πάτωμα, ένα τεράστιο κρεβάτι, δύο καρέκλες, τζάκι και ναι, έχει και μπάνιο. Οι επισκέπτες θα μπορούν να μείνουν σε αυτό από τα τέλη Μαΐου, και σύμφωνα με τις λίστες τους όλα τα βράδια του Μαΐου είναι ήδη sold out, ωστόσο υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες ημερομηνίες τον Ιούνιο.

Δες στη gallery τη φωτογραφία της τεράστιας πατάτας-σπίτι.