Γιατί οι φετινές διακοπές στο εξοχικό σου θα σου μείνουν αξέχαστες

Γιατί οι φετινές διακοπές στο εξοχικό σου θα σου μείνουν αξέχαστες

Από τη μία πλευρά το budget σου που είναι περιορισμένο και από την άλλη, τα ξενοδοχεία και τα δωμάτια σε όλους τους αγαπημένους σου κυκλαδίτικους προορισμούς που είναι fully booked, καθόλη τη διάρκεια του Αυγούστου! Ποια Κουφονήσια και ποια Αμοργός; Φέτος, φαίνεται ότι το εξοχικό σου στο Λουτράκι αποτελεί τη μοναδική επιλογή για να περάσεις μερικές ημέρες χαλάρωσης μακριά από το κλεινόν άστυ.

Στην αρχή, δυσκολεύτηκες να αποδεχθείς το γεγονός πως έπειτα από αρκετά καλοκαιρινά ταξίδια στα αιγαιοπελαγίτικα νησιά, το 2019 θα καταλήξεις να κάνεις διακοπές στο εξοχικό. Προτού απογοητευτείς και αρχίσεις να μεμψιμοιρείς, διάβασε όσα έχουμε να μοιραστούμε μαζί σου. Διότι μπορεί να μην το πιστεύεις όμως, οι φετινές διακοπές στο εξοχικό όχι μόνο θα «καλύψουν» -και μάλιστα με το παραπάνω- τα καλοκαιρινά σου «θέλω», αλλά θα σου μείνουν και αξέχαστες.

Η παρακάτω λίστα θα σου αποδείξει πως σε ό,τι αφορά στις καλοκαιρινές διακοπές, το εξοχικό αποτελεί την πιο αξιόπιστη, εγγυημένη, άνετη και οικονομική επιλογή. Αρκεί να κινηθείς άμεσα και «έξυπνα» για να προετοιμαστείς καταλλήλως!

  1. Ετοίμασε την κατάλληλη guest list

Διακοπές χωρίς καλή παρέα δεν γίνονται. Και μπορεί οι περισσότεροι φίλοι σου να έχουν κανονίσει να επισκεφτούν φέτος τα αγαπημένα τους νησιά ή τα χωριά τους, ωστόσο, όλο και κάποιοι από την παρέα θα μπορούν και κυρίως, θα θέλουν να σε ακολουθήσουν στο εξοχικό σου. Προκειμένου να μην χάνεις χρόνο, λοιπόν, χρησιμοποίησε τα social media, προκειμένου να δημιουργήσεις ένα γκρουπ με όλους εκείνους τους φίλους και τις φίλες που θα ήθελες να σε συνοδεύσουν στο χωριό. Φρόντισε απλώς, να είσαι σίγουρη πως δεν θα συμπέσεις με άλλα μέλη της οικογένειας την ίδια περίοδο! Το κατάλληλο χρονοδιάγραμμα θα σας βοηθήσει να «μοιράσετε» εύκολα και δίκαια τις αυγουστιάτικες ημέρες.

  1. Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί το ρεύμα σου!

Βασική συμβουλή που θα μετατρέψει το εξοχικό στον πιο ξέγνοιαστο καλοκαιρινό προορισμό. Αν θέλεις να είσαι σίγουρη πως θα είσαι πλήρως «καλυμμένη» σε αυτές τις διακοπές στο εξοχικό και ταυτόχρονα, να μην βγεις εκτός budget, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί και το ρεύμα σου! Πρόκειται για μία «έξυπνη» κίνηση που θα σε βοηθήσει να επωφεληθείς με έξι (ω, ναι) μήνες δωρεάν πάγια, 30% έκπτωση στο ηλεκτρικό ρεύμα και μεταξύ άλλων, 15% έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειας νύχτας! Με λίγα λόγια, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις προσφορές που «παίζουν» αυτή την εποχή, όπως εκείνη της Protergia Εξοχικό, για να πας άνετη στο εξοχικό.

  1. Γίνε τουρίστρια στον τόπο σου και ζήσε την περιοχή σου αλλιώς

Μπορεί να πιστεύεις ότι ξέρεις «απ’ έξω κι ανακατωτά» τον τόπο σου, ωστόσο, η περιοχή σου μπορεί να κρύβει πολλούς ανεξερεύνητους «θησαυρούς». Κάνε μία διαδικτυακή έρευνα προκειμένου να ανακαλύψεις τα events που «παίζουν» σε κοντινές πόλεις και χωριά (από μουσικά φεστιβάλ και θεατρικές παραστάσεις μέχρι πανηγύρια), νοίκιασε ένα ποδήλατο και γενικά, εκμεταλλεύσου όλες τις outdoors δραστηριότητες που προσφέρει ο τόπος σου. Δεν θα βαρεθείς στιγμή και θα δεις το εξοχικό σου με… άλλο μάτι.

protergia 2
  1. Ετοίμασε την κατάλληλη λίστα θέασης

Τέλος, αν το βασικό ζητούμενο από τις καλοκαιρινές σου διακοπές είναι η ξεκούραση και δεν θέλεις να βρίσκεσαι όλη μέρα εκτός σπιτιού, τότε μην παραλείψεις να φροντίσεις εκ των προτέρων για τη διασκέδασή σου εντός εξοχικού. Ετοίμασε μία λίστα με όλες τις σειρές ή τις ταινίες που δεν πρόλαβες να δεις τον χειμώνα και απόλαυσε υπέροχες βραδιές θέασης στο εξοχικό. Στα δικά μας «must» -ειδικότερα αν ταξιδέψεις με παρέα- περιλαμβάνεται και ένας προτζέκτορας!

protergia 3

Όπως μπορείς να διαπιστώσεις, το εξοχικό μπορεί να είναι η καλύτερη και όχι απλώς η μοναδική επιλογή για διακοπές, που έχεις στη διάθεσή σου αυτό το καλοκαίρι. Προκειμένου να απολαύσεις τις διακοπές σου στο εξοχικό στο μάξιμουμ, χρειάζεται να προετοιμαστείς καταλλήλως, χρησιμοποιώντας τις πλέον «έξυπνες» λύσεις. Ετοίμασε, λοιπόν, τις λίστες που θα σε βοηθήσουν να οργανωθείς και μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου το ρεύμα σου! Με ελάχιστα «κλικ» στο myprotergia θα «τσεκάρεις» όποτε θέλεις τον λογαριασμό σου και θα εξοικονομείς ενέργεια!