***Game of Thrones Prequel***: Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς!

Νατάσσα Σχοινά
***Game of Thrones Prequel***: Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς!

Η φωτογραφία της πρωταγωνίστριας κι ένα νέο έμβλημα οίκου

Το «Game of Thrones» τελείωσε κι αυτό είναι γεγονός. Η θλίψη μας -προφανώς- και είναι μεγάλη, που μία σειρά σαν κι αυτή ήρθε τόσο γρήγορα κι άδοξα στο τέλος. Αν η 7η και 8η σεζόν είχαν διαδραματιστεί στους ρυθμούς των πρώτων θρυλικών επεισοδίων, εύκολα θα μπορούσε να παραταθεί η διάρκεια ζωής του για άλλα δύο χρόνια και -κατά πάσα πιθανότητα- δε θα είχαμε και το ανεξήγητο Βατερλό της τελευταίας σεζόν. Η απουσία της εξέλιξης των χαρακτήρων συνδυαστικά με μία πλοκή, που έφερνε περισσότερο σε μία ελαφρώς πιο σκοτεινή ρομαντική σειρά παρά στη σφαίρα της επικής φαντασίας, δεν ήταν σε καμία περίπτωση το κλείσιμο που φανταζόμασταν.

Το θετικό σε όλα αυτά είναι ότι η συνέχεια φέρνει πολλά spin-offs, που οι λάτρεις του George R. R. Martin, χωρίς αμφιβολία, θα λατρέψουν. Για την ακρίβεια, η πρώτη παραγωγή θα είναι ένα prequel, του οποίου το όνομα μπορεί ακόμα να μη γνωρίζουμε, όμως, οι πρώτες πληροφορίες έχουν ήδη φτάσει σχετικά με το cast και το πού θα διαδραματίζεται.

Αυτό που δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση ήταν να διαρρεύσουν από τώρα φωτογραφίες από τα γυρίσματα που είναι εν εξελίξει, κάτι που φαίνεται να συνέβη και φέρνει μαζί του ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Στην πρώτη ανάρτηση του GoT Locations από τα γυρίσματα στο Grotta del Turco στην Ιταλία βλέπουμε ένα νέο έμβλημα, που μοιάζει εξαιρετικά σε θηλυκό λιοντάρι. Αν αυτό ισχύει, τότε θα μπορούσαμε κάλλιστα να μιλάμε για το House Casterly. Ο ιδρυτής του σκότωσε μία λέαινα που τρομοκρατούσε το χωριό του μαζί με το ταίρι της, αλλά χάρισε τη ζωή στα κουτάβια τους κι έχτισε το Casterly Rock πάνω στη σπηλιά τους.



Μία άλλη φωτογραφία ανέβηκε από το Naomi Watts Source, δείχνοντας την ηθοποιό να φοράει ένα χρυσό φόρεμα εποχής και να περπατάει στην ίδια τοποθεσία. Σίγουρα ταιριάζει στην περιγραφή της «χαρισματικής κοσμικής που κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό» - φράση που μας έχει δώσει η παραγωγή για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί.



Φυσικά, κανείς από την παραγωγή δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα ότι αυτές είναι πράγματι οι φωτογραφίες των γυρισμάτων, αλλά οι συμπτώσεις είναι πολλές και πολύ σχετικές με το prequel του Game of Thrones για να μιλάμε για τυχαία γεγονότα.

Μπες στην gallery που ακολουθεί για περισσότερες πληροφορίες για το prequel.