Jodie Comer: Δες τι έκανε η πρωταγωνίστρια του Killing Eve στο άκουσμα της νίκης της στα Emmy!

Jodie Comer: Δες τι έκανε η πρωταγωνίστρια του Killing Eve στο άκουσμα της νίκης της στα Emmy!

Για τους λάτρεις των τηλεοπτικών σειρών ανά τον κόσμο, τα βραβεία Emmy αποτελούν αναμφίβολα το highlight της χρονιάς. Όπως κάθε χρόνο, λοιπόν, έτσι και φέτος οι πιο σπουδαίοι «αστέρες» της μικρής οθόνης αποχώρησαν από την πιο λαμπερή, τηλεοπτική τελετή απονομής με το πολυπόθητο αγαλματίδιο στα χέρια.

Και εμείς, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως τη μεγαλύτερη χαρά τη νιώσαμε όταν είδαμε την έκπληξη της Jodie Comer (δηλαδή, της αγαπημένης μας Villanele) όταν άκουσε διά στόματος ότι κέρδισε το βραβείο Emmy για τον Α’ γυναικείο ρόλο σε δραματική σειρά! Διότι αν έχεις παρακολουθήσει έστω και ένα επεισόδιο του Killing Eve, το οποίο στην Ελλάδα το βρίσκεις αποκλειστικά στο Vodafone TV, σίγουρα γνωρίζεις πόσο ταλαντούχα είναι η Comer.

Όταν, λοιπόν, η μόλις 26 ετών ηθοποιός από τη Μεγάλη Βρετανία έμαθε διά στόματος Gwyneth Paltrow ότι το βραβείο ήταν δικό της, έπαθε πραγματικά σοκ -πόσω μάλλον αντιλαμβανόμενη πως κατάφερε να «νικήσει» πολλά άλλα μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας βιομηχανίας θεάματος, μεταξύ των οποίων και τη συμπρωταγωνίστριά της στο Killing Eve, την 48χρονη Sandra Oh!

eve 2

Η ίδια, μάλιστα, μίλησε σε αμερικάνικα μέσα για το πώς ένιωσε όταν η νίκη της ανακοινώθηκε και όλες οι κάμερες και τα βλέμματα, στράφηκαν επάνω της. «Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν. Ήμουν σε απόλυτη κατάσταση σοκ», ανέφερε και συνέχισε: «Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας ήμουν ήρεμη διότι δεν πίστευα πως θα κέρδιζα. Όλα έγιναν όμως, τόσο γρήγορα. Ξαφνικά, λοιπόν, στεκόμουν μπροστά σε τόσους ανθρώπους και ήθελα απλώς να πω τα σωστά πράγματα και να μην ξεχάσω κάποιον…».

eve 3

Πάντως, αξίζει να σε ενημερώσουμε πως η Oh κατάφερε να κερδίσει φέτος τη μέγιστη διάκριση, τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Πρωταγωνιστικού Ρόλου σε σειρά, οπότε σίγουρα δεν πτοήθηκε από τη νίκη της κατά πολλά έτη νεότερής της Comer. Αντιθέτως, όπως φάνηκε και on camera, έδειξε να συγκινήθηκε και να χάρηκε πολύ από την επιτυχία της!

Οι δύο γυναίκες, άλλωστε, διατηρούν μία καλή φιλία, ενώ έχουν και τρομερή χημεία επί της οθόνης. Αν δεν έχεις ήδη παρακολουθήσει, λοιπόν, τις δυο πρώτες σεζόν του Killing Eve της Phoebe Waller Bridge αποκλειστικά στο Vodafone TV, σπεύσε να το κάνεις για να καταλάβεις για τι τηλεοπτικό δίδυμο μιλάμε!

Κυρίως όμως, δες τη σειρά για να εκτιμήσεις το ταλέντο της Jodie Comer, της νεαρής από το Λίβερπουλ που εργαζόταν σε σουπερμάρκετ για να κερδίζει τα προς το ζην και κατάφερε να αποκτήσει το δικό της Emmy και μεταξύ άλλων, να δει το όνομά της να περιλαμβάνεται στη λίστα του Forbes για το 2019 με τους 30 νέους κάτω από την ηλικία των 30 ετών με τη μεγαλύτερη επιρροή!

eve 4

Γιατί να δεις και εσύ το Killing Eve και όλα όσα θα «παίξουν» στον τρίτο κύκλο

Στην περίπτωση, λοιπόν, που λατρεύεις τους «μαραθώνιους» θέασης, το Killing Eve αποτελεί αναμφίβολα μία εξαιρετική επιλογή για τις φθινοπωρινές βραδιές που έρχονται. Το γεγονός, άλλωστε, πως φέτος προτάθηκε για εννέα Emmy και κατάφερε να αποσπάσει το πιο σημαντικό, εκείνο του πρωταγωνιστικού ρόλου, είναι σίγουρα σημαντικό!

Ακόμη πιο σημαντικό όμως, είναι το ότι σε αυτή τη σειρά, θα παρακολουθήσεις μία από τις πιο καθηλωτικές… εμμονές της μικρής οθόνης. Βασισμένο στις νουβέλες του Luke Jennings, το Killing Eve εστιάζει στις ζωές δυο ξεχωριστών γυναικών, της Eve (Sandra Oh) και της Villanele (Jodie Comer). Η Eve είναι μια σχεδόν τρομακτικά έξυπνη αξιωματικός της MI5, της περίφημης βρετανικής υπηρεσίας ασφαλείας, η οποία ενώ πάντα ονειρευόταν μια συναρπαστική ζωή κατασκόπου, πλήττει από τη βαρετή δουλειά του γραφείου της. Την ίδια ώρα, η Villanelle είναι μια μανιώδης και… ταλαντούχα δολοφόνος, η οποία απολαμβάνει τις πολυτέλειες της ζωής, εκμεταλλευόμενη την οικονομική ευχέρεια που της παρέχει η βίαιη εργασία της. Οι ζωές των δύο συνδέονται και από εκεί και πέρα, αναπτύσσεται μία τρελή και αναπάντεχη σχέση γεμάτη σασπένς.

eve 5

Τα καλά νέα είναι πως μέσα από την υπηρεσία On demand του Vodafone TV, μπορείς να δεις τα επεισόδια της σειράς οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή θέλεις. Τι σημαίνει αυτό; Πως αν «ψήθηκες», μπορείς να ξεκινήσεις την παρακολούθηση εδώ και τώρα!

Για τις θαυμάστριες της σειράς, πάντως, θα αποκαλύψουμε απλώς ότι ο τρίτος κύκλος του Killing Eve ξεκίνησε γυρίσματα στις 20 Αυγούστου και πιάνει τη δράση στο σημείο ακριβώς στο οποίο μας άφησε ο δεύτερος κύκλος, δηλαδή εκεί που η Carolyn πρόδωσε την Eve αφήνοντάς την πυροβολημένη από τη Villanelle στους δρόμους της Ρώμης! Εμείς, αγωνιούμε ήδη να δούμε τη συνέχεια επί των οθονών μας!