Μια δυνατή σχέση μας χαρίζει μαγευτικές εμπειρίες

Ερμιόνη Σαρρή
Μια δυνατή σχέση μας χαρίζει μαγευτικές εμπειρίες

Όλοι έχουμε ζήσει τη μαγεία που προσφέρουν οι δυνατές σχέσεις στην καθημερινότητά μας. Εκείνοι που είναι δίπλα μας μοιράζονται τα όνειρά μας, ακούν τις σκέψεις μας, στέκονται μαζί μας στις δυσκολίες και μας κάνουν να νιώθουμε πάντοτε ασφάλεια.

Αυτές είναι οι σχέσεις που μας βοηθούν τελικά να φτάσουμε μακριά, πιο πέρα από ό,τι μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε. Οι δυνατές σχέσεις που μας καθορίζουν, ανοίγουν τα φτερά μας για νέες εμπειρίες και μας κάνουν να αισθανόμαστε γεμάτες και δυνατές.

Το ίδιο κάνει και η δυνατή σχέση της Alpha Bank με τη Mastercard, που τώρα μας δίνει την ευκαιρία να ζήσουμε ανεκτίμητες χριστουγεννιάτικες εμπειρίες στην Disneyland® Paris. Σε έναν ονειρεμένο κόσμο που όλοι γινόμαστε ξανά παιδιά και απολαμβάνουμε τους αγαπημένους μας ήρωες.

Αυτό το απίστευτο χριστουγεννιάτικο δώρο μπορεί να γίνει δικό μας με οποιαδήποτε αγορά με κάρτα Alpha Bank Bonus Mastercard έως και 30 Νοεμβρίου, καθώς αυτή μας βάζει αυτόματα στην κλήρωση για να ζήσουμε παραμυθένιες γιορτές στην Disneyland® Paris. Στην κλήρωση μπορούν να μπουν και οι νέοι κάτοχοι της Alpha Bank Bonus Mastercard, αρκεί να την χρησιμοποιήσουν έως το τέλος του μήνα.

MASTERCARD ESWT QUEEN

Φέτος τα Χριστούγεννα, μία τυχερή παρέα θα ταξιδέψει εκεί που η μαγεία γίνεται πραγματικότητα. Εκτός των αεροπορικών εισιτηρίων και της τριήμερης διαμονής, ο νικητής του διαγωνισμού και οι τρεις αγαπημένοι του θα απολαύσουν επιπλέον προνόμια, όπως δωροεπιταγές για γεύματα και χριστουγεννιάτικα ψώνια, καθώς και VIP fast passes για τα δύο συναρπαστικά θεματικά πάρκα της Disneyland® Paris.

Διαβάστε αναλυτικά τις λεπτομέρειες και τους όρους του διαγωνισμού εδώ.