The Witcher: O Henry Cavill υπέφερε πολύ για μία συγκεκριμένη σκηνή (video)

The Witcher: O Henry Cavill υπέφερε πολύ για μία συγκεκριμένη σκηνή (video)

Henry μου, είμαστε στο πλευρό σου αγάπη μου

Είτε το είδες το «The Witcher», είτε τώρα το ξεκίνησες, είτε σκοπεύεις να το ξεκινήσεις, ένα είναι σίγουρο: Έχεις πάρει σίγουρα χαμπάρι ότι ο πρωταγωνιστής δεν είναι αυτό που θα λέγαμε… random τύπος.

Συγκεκριμένα, τον ρόλο του μεταλλαγμένου γητευτή Gerald έχει αναλάβει ο Henry Cavill ο οποίος είναι κάπως εμφανίσιμος, κάπως σέξι και κάπως… του ονείρου που θα έλεγε και η Βίκυ η Καγιά. Για να γίνω πιο σαφής και αντιληπτή, το μεγάλο ατού της σειράς, είναι οι πολλές ημίγυμνες σκηνές του πρωταγωνιστή, γεγονός που σε κάνει όντως να πιστεύεις στο θαύμα των Χριστουγέννων.

Μία από αυτές λοιπόν, είναι και η σκηνή όπου ο Gerald απολαμβάνει ένα ζεστό μπανάκι, με την σέξι μάγισσα Yennefer να τον… γυροφέρνει (ίσως από εκεί και το όνομά της;) καταλήγοντας και αυτή μέσα στην μπανιέρα, εκτοξεύοντας το σέξινες της σκηνής στο κόκκινο. Πίσω όμως από τις κάμερες υπάρχει μία inside info, που μας ραγίζει την καρδιά και μας κάνει να θέλουμε να πάρουμε μία μεγάλη αγκαλιά τον Henry για τον γολγοθά που πέρασε.

Συγκεκριμένα, προκειμένου να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο σμιλεμένοι οι κοιλιακοί του, ο Cavill για τρεις ολόκληρες μέρες δεν έπινε… νερό, προκειμένου να στεγνώσει! Το αποτέλεσμα νομίζω τον δικαιώνει. Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει ακόμα σε τι αναφερόμαστε, δες την παρακάτω σκηνή και έχε πρόχειρα και λίγα υπογλώσσια καλού κακού.