Το απόλυτο τρικ για να μεταφέρεις υγρά στη βαλίτσα σου, και να μην σου τα πάρουν στο αεροδρόμιο

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Πόσες φορές σου έχει συμβεί;

Πόσες φορές δεν έχεις κανονίσει να πας ταξίδι λίγων ημερών και να έχεις μαζί σου μόνο χειραποσκευή; Και πόσες φορές δεν έχεις ξεχαστεί και έχεις πάρει μαζί σου υγρά που έχουν περιεκτικότητα πάνω από 100 ml και σου τα έχουν κρατήσει στον έλεγχο των αποσκευών; Ξέρουμε την απάντηση, γιατί και σε εμάς έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές.

Υπάρχει όμως ένα απίστευτο τρικ που μπορείς να ακολουθήσεις προκειμένου να έχεις μαζί σου αρκετή ποσότητα υγρών χωρίς να κινδυνεύεις να σου τα κρατήσουν. Αν λοιπόν θέλεις να πάρεις μαζί σου παραπάνω από ένα αρώματα για τις 3 μέρες που θα λείψεις ή να έχεις μαζί το αγαπημένο σου σαμπουάν υπάρχει λύση.

Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν; Αν χρησιμοποιείς φακούς επαφής, τα κουτάκια που τους αποθηκεύεις είναι ο σωτήρας σου. Κράτησε το κουτάκια από τους παλιούς φακούς σου, και γέμισέ τα με το άρωμά σου ή με το σαμπουάν σου, βάλε τα στην αεροστεγή σακούλα, τοποθέτησέ τα στη βαλίτσα σου και πέρνα από τον έλεγχο άφοβα. Να είσαι σίγουρη πως αφού δεν ξεπερνάς τα 100ml δεν θα σου πει κανείς τίποτα και δεν θα χρειαστεί καν να ανοίξεις τη βαλίτσα σου.