You: 10 πράγματα που δεν ήξερες για την πιο stalking σειρά

Νατάσσα Σχοινά
You: 10 πράγματα που δεν ήξερες για την πιο stalking σειρά

Hey you!

Το You είναι ό,τι πιο stalking έχουμε δει σε σειρά τα τελευταία χρόνια. Η ιστορία του Joe Goldberg που στον βωμό της αγάπης του για τα κορίτσια που ερωτεύεται κάνει κάθε creepy -και εγκληματικό- πράγμα που του έρχεται έχει καταφέρει να κερδίσει εκατομμύρια θεατές σε όλον τον κόσμο που ανυπομονούν να δουν κάθε επόμενο κύκλο.

Ο Penn Badgley έχει κάνει ομολογουμένως εξαιρετική δουλειά στην απόδοση και, ενώ στην αρχή, οι συγκρίσεις με το Gossip Girl ήταν αναπόφευκτες, όσο περνούσαν τα επεισόδια εξέλισσε τον κόσμο του dark και του δράματος όλο και περισσότερο.

Εμείς, λοιπόν, συγκεντρώσαμε 10 πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που μάλλον δεν ήξερες για το You.

  1. Η σειρά βασίζεται σε δύο βιβλία, το You και το Hidden Bodies της Caroline Kepnes.

  2. Όταν η Elizabeth Lail πήγε για την πρώτη οντισιόν δεν είχε διαβάσει τα βιβλία, οπότε δεν ήξερε τι θα γινόταν με την Beck. Μπήκε στη διαδικασία να το κάνει, αφότου πήρε τον ρόλο και δεν της άρεσε καθόλου το τέλος γιατί δεν νικούσε το κορίτσι.

  3. Μέχρι κι ο Stephen King ενθουσιάστηκε με τη σειρά -και τα βιβλία- λέγοντας ότι είναι εντελώς πρωτότυπη.

  4. Παραλίγο να μην πάρει ο Penn Badgley τον ρόλο του Joe. Ο ηθοποιός δεν ήταν σίγουρος ότι ήθελε να το κάνει. «Ήμουν αναποφάσιστος, σκεπτόμενος ‘Σας εύχομαι τα καλύτερα, παιδιά, ελπίζω να βρείτε κάποιον, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να το κάνω’», είπε στο iNews.

  5. Οι περισσότερες ατάκες του Joe ήταν voiceover, κάτι που ο Penn ξέρει πολύ καλά, έχοντας κάνει πολλά ήδη από 10 χρονών για το Nintendo 64.

  6. Θυμάσαι τις κάρτες του Dr. Nicky; Αυτή ήταν μία διαδικασία που ακολουθούσε ο ψυχοθεραπευτής του John Stamos στην πραγματική ζωή.

  7. Η πρώτη σεζόν είχε τέτοια επιτυχία που μόνο στο Netflix έκανε πάνω από 43 εκατομμύρια θεατές να τη δουν.

  8. Ο Badgley μισεί τον χαρακτήρα του -ευτυχώς, δηλαδή- και πολλές σκηνές της σειράς τον έκαναν να αηδιάσει. «Υπάρχουν κάποια πράγματα που έχω κάνει με τα προσθετικά σώματα σε αυτήν τη σεζόν που ήταν κάπως αηδιαστικά όταν τα έκανα, θα πω αυτό», δήλωσε στο Entertainment Tonight.

  9. Μία εκ των παραγωγών του You, η Sera Gamble, είπε ότι η σειρά έχει στόχο να προβληματίσει το κοινό για τη χρήση των social media.

  10. H ιστορία της Love είναι διαφορετική στη σειρά και στο βιβλίο. Ενώ και στο βιβλίο αγαπάει τον Joe και τον αποδέχεται, όπως είναι, εκεί δεν είναι δολοφόνος.