Αυτή είναι η ταινία που χρειάστηκε τα περισσότερα χρήματα για να γυριστεί

Αυτή είναι η ταινία που χρειάστηκε τα περισσότερα χρήματα για να γυριστεί

Μαντεύεις ποια μπορεί να είναι;

Στον κόσμο του κινηματογράφου υπάρχει πάντα μεγάλο παρασκήνιο. Οι ταινίες που γυρίζονται έχουν πολλές ιστορίες να διηγηθούν και όχι μόνο βάσει concept που παρουσιάζεται μέσα από τον εκάστοτε σκηνοθέτη. Για να φτάσει η τελική παραγωγή στις οθόνες μας, έχει περάσει από πολλές διεργασίες και πράγματα που την έχουν κάνει να αποκτήσει την τελική της μορφή.

Πολλά από αυτά δεν έρχονται ποτέ στη δημοσιότητα. Άλλα είτε αποκαλύπτονται από όσους συμμετέχουν είτε από ανθρώπους τριγύρω που ας πούμε ότι είναι λίγο πιο ομιλητικοί. Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει να κάνει με κάτι κρυφό, αλλά περισσότερο με ένα σημαντικό fact πίσω από μία πασίγνωστη ταινία.

Σαφώς και για να γυριστούν τα φιλμ χρειάζεται ένα κάποιο budget. Σε άλλα μεγαλύτερο, σε άλλα μικρότερο. Η αναλογία αυτών τις περισσότερες φορές έχει να κάνει με το τελικό αποτέλεσμα της ταινίας.

Από τις όσες ταινίες έχεις δει, μπορείς να φανταστείς ποια ήταν η πιο ακριβή για να γυριστεί;

Τα νέα μάλλον δε θα σε εκπλήξουν, αφού αυτή είναι το Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Το franchise που όλοι λατρέψαμε είχε εξαιρετικά γραφικά, μεγάλα ονόματα στο cast και τοποθεσίες σε όλον τον κόσμο που σε άφηναν άναυδη στο θέαμα. Εξ ου και η πρωτιά στη λίστα, απαιτώντας 379 εκατομμύρια δολάρια κι αφήνοντας στη δεύτερη και τρίτη θέση το Avengers: Age of Ultron και το Avengers: Infinity War και το Avengers: Endgame αντίστοιχα.