10 φρικτά ατυχήματα που έχουν συμβεί σε γυρίσματα ταινιών

10 φρικτά ατυχήματα που έχουν συμβεί σε γυρίσματα ταινιών

Μόνο σοκ...

Το Hollywood κυκλοφορεί ταινίες που ο κόσμος πολλών γενιών θα μιλάει μετά. Γιατί πολύ απλά δεν είναι μόνο το οπτικό αποτέλεσμα που βλέπουμε στη μεγάλη οθόνη. Είναι κι όλα όσα προηγήθηκαν για να φτάσουμε σε αυτό και πρόκειται για μία μεγάλη ακολουθία γεγονότων. Από τα πολύ αρχικά στάδια της επιλογής του concept, των μελών της παραγωγής και του ίδιου του cast, μέχρι το έμπρακτο σύνολο που θα δούμε στο σινεμά.

Στα γυρίσματα, ειδικά, συμβαίνουν πολλά πράγματα. Σαφώς, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων οι ηθοποιοί έχουν να δηλώσουν ότι πέρασαν καλά κι ότι γέλασαν -ή έκλαψαν- πολύ με τους συναδέλφους τους. Έχουν να μοιραστούν ιστορίες με τους fans και να τους διηγηθούν όλα όσα βίωσαν στο set. Αυτά, όμως, δεν είναι πάντα καλά.
Υπάρχουν ταινίες, οι οποίες έχουν δυστυχώς να σημειώσουν στο βιογραφικό τους μερικά πολύ δυσάρεστα γεγονότα. Κι αυτό κυρίως συμβαίνει στην κατηγορία της δράσης που υπάρχουν πολλά stunts που πρέπει να υλοποιηθούν. Κάποια από αυτά είναι τόσο φρικτά που σε σοκάρουν και μόνο στο άκουσμα, πόσο μάλλον τους ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί και το είδαν με τα ίδια τους τα μάτια. Χτυπήματα, εκρήξεις, αεροπλάνα, τρένα, όλα με κάποιον τρόπο έχουν βάλει το χέρι τους στην πρόκληση ακόμα και θανατηφόρων συμβάντων.

Εμείς συγκεντρώσαμε 10 φρικτά ατυχήματα που έχουν συμβεί σε γυρίσματα ταινιών και σου τα παραθέτουμε στην παρακάτω gallery.

DPG Network