The Crown: Μόλις αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος για τον οποίο «κόβεται»

The Crown: Μόλις αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος για τον οποίο «κόβεται»

Προς μεγάλη απογοήτευση των χιλιάδων φανς. 

Eίναι μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές αυτή τη στιγμή, με ένα θέμα εντελώς… «τζιζ», μιας και καταπιάνεται με τη Δυναστεία των Windsor, οι οποίοι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων είναι όλοι εν ζωή! Αναφερόμαστε στην μεγάλη επιτυχία «The Crown» το οποίο μας δείχνει τη βασιλεία της Ελισάβετ II από τη στιγμή του γάμου της με τον Prince Philip Mountbatten και μετά.

Οι δύο νεαροί πρωταγωνιστές, Claire Foy και Matt Smith, μετατράπηκαν εν μία νυκτί σε αστέρια πρώτου μεγέθους, ενώ μνημειώδης είναι και η χημεία τους ως βασιλικό ζεύγος, για την οποία πολλά έχουν ακουστεί. Η επιτυχία βέβαια της σειράς, δεν εξαντλείται στο πρωταγωνιστικό δίδυμο, μιας και σπουδαίοι ηθοποιοί πλαισιώνουν τους δύο πρωταγωνιστές.

giphy 4

Σύμφωνα λοιπόν με την παραγωγή, η αρχική πρόβλεψη ήταν για 6 σεζόν, στις οποίες θα βλέπαμε 3 διαφορετικές ηθοποιούς να ενσαρκώνουν την Ελισάβετ. Την Claire Foy στις δύο πρώτες, τη βραβευμένη με Oscar, Olivia Colman στις δύο μεσαίες και την Imelda Staunton στις δύο τελευταίες. Ωστόσο, πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η 6η σεζόν δεν θα γυριστεί ποτέ, και θα δούμε το φινάλε στην 5η.

Οι φανς της σειράς όπως ήταν φυσικό απογοητεύτηκαν, μιας και δεν ήταν προετοιμασμένοι για τόσο σύντομο τέλος, ενώ οι φήμες σχετικά με το λόγο για τον οποίο συνέβη αυτό, δίνουν και παίρνουν.

giphy 3

Τελικά, η απάντηση ήρθε από την ίδια την παραγωγή, η οποία διευκρίνισε ότι το θέμα είναι… οικονομικό. Με ηθοποιούς στις τάξεις τους όπως η Helena Bonham Carter και η Vanessa Kirby (και οι δύο ενσαρκώνουν την Πριγκίπισσα Μαργαρίτα) των οποίων οι αμοιβές ήταν ιδιαίτερα υψηλές, πάρθηκε η απόφαση τα γυρίσματα να ολοκληρωθούν νωρίτερα λόγω έλλειψης χρημάτων!!!

Ακολούθησε φυσικά η απογοήτευση των φανς, οι οποίοι ήδη σκέφτονται να δώσουν από ένα 2ευρω ο καθένας για να πληρωθούν οι ηθοποιοί και να δούμε την 6η σεζόν. Αγωνία…