Η αποκάλυψη του Robert Pattinson για τη νέα, πασίγνωστη ταινία του

Νατάσσα Σχοινά
Η αποκάλυψη του Robert Pattinson για τη νέα, πασίγνωστη ταινία του

Στα παρασκήνια των ταινιών σίγουρα συμβαίνουν πολλά.

Ο Robert Pattinson είναι ένα από τα ονόματα του Hollywood που έκαναν κατευθείαν αισθητή την παρουσία τους. Μάλιστα, ήταν από τους τυχερούς που άφησαν αμέσως το στίγμα τους ήδη από τις πρώτες ταινίες στις οποίες συμμετείχε. Ακόμα κι αν αυτή είναι το Twilight, μία κατά τα λοιπά κλασική εμπορική παραγωγή που ουσιαστικά αυτό που είχε στο μυαλό της ήταν περιπέτεια, βαμπίρ και love story. Καλά περάσαμε βλέποντας το franchise, αλλά δε θα το βάζαμε και στις καλύτερες ταινίες ever.

Όπως και να έχει, το συμπέρασμα είναι ένα: Ο Pattinson έκανε όνομα για τον εαυτό του και τώρα τον ζητάνε από διάφορες πασίγνωστες παραγωγές του Hollywood. Μιλάμε για τον νέο Batman που όλοι οι σινεφίλ είναι περίεργοι να δουν και που μοιράζουν τα «στοιχήματά» τους σχετικά με το αν το αποτέλεσμα είναι θετικό ή αρνητικό.

Αφήνοντας, όμως, για λίγο αυτό στην άκρη, ο ηθοποιός μετράει και μία συμμετοχή στην ταινία του Christopher Nolan, Tenet. Δεν είναι τόσο μεγάλη όσο του πρωταγωνιστή John David Washington, ωστόσο, είναι αρκετή για να έχει μία πολύ καλή άποψη της κατάστασης και να μιλήσει για τις δυσκολίες των γυρισμάτων.

«Ήταν πολύ δύσκολο να γυρίζεις αυτό το γύρισμα. Και επίσης έκανα μόλις το 1/3 από αυτό που έκανε ο John David. Βασικά ένιωθα σαν να είχα μονοπυρήνωση. Οπότε… Ο John David κυριολεκτικά κάθε μέρα από την άφιξή του στο σετ μέχρι το τέλος της ημέρας, απλώς ανάλαφρος όλη την ώρα. Ήταν κάπως πραγματικά απαραίτητη ενέργεια να έχεις»