Ο απίστευτος λόγος που η Lisa Kudrow δε θέλει να βλέπει Friends

Νατάσσα Σχοινά
Ο απίστευτος λόγος που η Lisa Kudrow δε θέλει να βλέπει Friends

Και μόνο που το είπε την αγαπάμε λίγο περισσότερο.

Όταν σκεφτόμαστε κωμωδία και σειρές, μία από τις πρώτες παραγωγές που μας έρχεται στο μυαλό είναι τα Φιλαράκια. Τα επεισόδια που έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια που παίζονταν στην τηλεόραση ήταν ένα κι ένα και οι αστείες ατάκες των πρωταγωνιστών ήταν τόσο επιτυχημένες που τις θυμόμαστε μέχρι σήμερα και κάνουμε πλάκα με την παρέα μας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που βάζουμε και ξαναβάζουμε αγαπημένες σκηνές, ακόμα κι όταν έχουμε εναλλακτικές να δούμε. Απλώς και μόνο επειδή μας έλειψαν οι χαρακτήρες και δεν μπορούμε να τους χορτάσουμε. Και, τελικά, έχουμε φτάσει στο σήμερα να μην ξέρουμε πόσες φορές έχουμε δει το κάθε επεισόδιο.




Η Lisa Kudrow, που υποδύθηκε τη Phoebe, ωστόσο, δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων. Το ακριβώς αντίθετο… Δε θέλει να ξαναδεί τα επεισόδια. Όμως, ο λόγος είναι πολύ συγκεκριμένος, ίσως και υπέροχος.

Η ηθοποιός, λοιπόν, μίλησε στο Variety, αποκαλύπτοντας την αιτία για την οποίο συμβαίνει. Αυτή έχει να κάνει με μία πολύ όμορφη σκέψη σχετικά με τους συμπρωταγωνιστές της.

«Δεν ήθελα να το καταστρέψω. Δεν ήθελα να δω τη σειρά. Ακόμα δεν το βλέπω με την ελπίδα ότι μία μέρα θα καθίσουμε κάτω και θα το δούμε μαζί»

Ίσως το κάνουν μόλις βγει το Friends reunion.