Feeling old yet; Το post του Macaulay Culkin μας στιγμάτισε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Feeling old yet; Το post του Macaulay Culkin μας στιγμάτισε

Είσαι σίγουρη πως θέλεις να το δεις;

Το 1990 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η ωραιότερη Χριστουγεννιάτικη ταινία όλων των εποχών. Το «Μόνος στο σπίτι» έμελλε να σημαδέψει τα παιδικά μας χρόνια και να γίνει η top αγαπημένη μας εποχιακή ταινία, την οποία βλέπουμε ακόμη και σήμερα και ξεκαρδιζόμαστε στο γέλιο. Και να σου πούμε και κάτι; Αν δεν δούμε «Μόνος στο σπίτι» δεν καταλαβαίνουμε πως έχουν έρθει Χριστούγεννα.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Macaulay Culkin έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας και πιστεύουμε πως κακώς δεν πήρε Oscar. Ο Kevin McCalister aka Makaulay Culkin, ήταν μόλις 10 ετών όταν γυρίστηκε η ταινία και χθες είχε τα γενέθλιά του. Το tweet που έκανε ο ηθοποιός έγινε viral και ξάφνου νιώσαμε πως μεγαλώσαμε απότομα.

Ο ηθοποιός που έχει δηλώσει αρκετές φορές πως του αρέσει να πειράζει τον κόσμο, έκανε ένα tweet για τα γενέθλιά του, το οποίο ομολογουμένως μας στιγμάτισε και μας προσγείωσε απότομα στην πραγματικότητα. Το tweet του έγραφε: «Γεια παιδιά! Θέλετε να νιώσετε λίγο μεγάλοι; Είμαι 40 χρονών, σας ευχαριστώ!».

Και κάπως έτσι συνειδητοποιήσαμε πως πράγματι ο ηθοποιός εχθές έγινε 40 χρονών. Στη συνέχεια πρόσθεσε ακόμη ένα σχόλιο που έλεγε: «Είναι το δώρο μου στον κόσμο. Κάνω τους ανθρώπους να νιώθουν μεγάλοι. Δεν είμαι πια παιδί, αυτή είναι η δουλειά μου».

Macaulay τέτοιο χτύπημα κάτω από τη μέση δεν το περιμέναμε από εσένα. For your information, το post του στο twitter συγκέντρωσε πάνω από 400 χιλιάδες retweets και περισσότερα από 2 εκατομμύρια likes.