Θα είναι ο Tom Hardy ο νέος James Bond; Η ατάκα που δεν αποκλείει τίποτα

Νατάσσα Σχοινά
Θα είναι ο Tom Hardy ο νέος James Bond; Η ατάκα που δεν αποκλείει τίποτα

Ο Daniel Craig αποχωρεί. Η θέση θα έχει νέο αντικαταστάτη.

Ανέκαθεν, ο ρόλος του James Bond ήταν κάτι που κέντριζε το ενδιαφέρον των περισσότερων ηθοποιών. Ποτέ δεν είχε να κάνει αποκλειστικά με τη διασημότητα που έφερνε μαζί του. Περισσότερο ήταν το γόητρο και η φινέτσα του πράκτορα 007. Όταν έρχεται η στιγμή που ο νυν ετοιμάζεται να γίνει πρώην, η προσοχή είναι στραμμένη στην ανακοίνωση του επόμενου ονόματος.

Όταν ο Daniel Craig ανέλαβε τον ρόλο, στην αρχή υπήρχε μία δυσπιστία γιατί μπορεί να τον διέκρινε χωρίς αμφιβολία ένας chic αέρας, όμως ήταν πολύ διαφορετικός από τους υπόλοιπους. Ακόμα και στα φυσικά χαρακτηριστικά. Αλλά όσοι τον αμφισβήτησαν διαψεύστηκαν.

Τώρα, έχει έρθει η ώρα ένας νέος ηθοποιός να πάρει το βάπτισμα. Οι εικασίες είναι αρκετές και ανά διαστήματα έχουν βρεθεί στο επίκεντρο διάφορα ονόματα, όμως, αυτήν τη φορά, ένα πολύ συγκεκριμένο αποτελεί το πρώτο θέμα συζήτησης για τον εικονικό ρόλο: ο Tom Hardy.




Δεν το κρύβουμε. O Άγγλος ηθοποιός ανήκει μακράν στους αγαπημένους μας. Το ταλέντο του φαίνεται σε κάθε του ρόλο. Από τα πιο κωμικά -This Means War- μέχρι το Peaky Blinders και το Taboo. Στις συνεντεύξεις του αποπνέει μία πιο μετρημένη διάθεση και είναι αστείος όποτε η περίσταση δημιουργεί τις συνθήκες. Πώς να μην τον συμπαθεί, λοιπόν, ο περισσότερος κόσμος;

Οι φήμες που ακούγονται περί του νέου James Bond, ωστόσο, αποτελούν ακόμη φήμες. Δεν έχουμε επίσημη επιβεβαίωση από την παραγωγή για το επόμενο μεγάλο όνομα. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και όταν ο Craig όταν ήταν να πάρει τον ρόλο. Η πρώτη αναφορά, πάντως, έγινε στο The Vulcan Reporter κι έκτοτε αναπαράχθηκε από όλα τα υπόλοιπα Μέσα. Από την άλλη, δεν ακούγεται και παράλογο, ειδικά αν σκεφτείς την ατάκα που είχε πει στον Αμερικανικό Τύπο σχετικά με αυτό: «Αν το αναφέρω, τελείωσε. Ξέρετε, υπάρχει ένα ρητό ανάμεσά μας στην αδερφότητα της υποκριτικής και στη συντροφικότητα των συναδέλφων μου ότι αν μιλήσεις για αυτό, είσαι αυτομάτως εκτός αγώνα. Οπότε, δεν μπορώ με τίποτα να το σχολιάσω!». Αυτό σημαίνει ότι αν μη τι άλλο ενδιαφέρεται για τον ρόλο και δε θέλει να «κάψει» την όποια ευκαιρία του.

Όπως και να έχει, ο νέος James Bond μάλλον θα ανακοινωθεί μετά την προβολή της νέας ταινίας τον Νοέμβρη, οπότε η αναμονή μάλλον δε θα είναι μεγάλη.