This Is Us: H 5η σεζόν θα έρθει πολύ πιο σύντομα απ' όσο περίμενες

Νατάσσα Σχοινά
This Is Us: H 5η σεζόν θα έρθει πολύ πιο σύντομα απ' όσο περίμενες

Ενθουσιάσου ελεύθερα.

Όταν είσαι λάτρεις των ταινιών και των σειρών, δε γίνεται να μην εκτιμήσεις παραγωγές που τιμούν ένα πακέτο παραγόντων που κάνουν ένα δημιούργημα ποιοτικό. Η σκηνοθεσία να είναι τέτοια που να σε κάνει μέρος της ιστορίας, από τον τρόπο προβολής των πρωταγωνιστών μέχρι και του τελευταίου κομπάρσου που θα εμφανιστεί για μερικά δευτερόλεπτα πίσω του. Τα χρώματα να ταιριάζουν στη γενικότερη διάθεση και η μουσική να κολακεύει το παραμικρό συναίσθημα.

Οι ηθοποιοί, από την άλλη, πρέπει να είναι διαλεγμένοι με τέτοιον τρόπο που να μην είναι μόνο οι κατάλληλοι για την ιστορία, αλλά να έχουν και την κατάλληλη χημεία μεταξύ τους. Γιατί αν αυτό δε συμβαίνει, ο θεατής μπορεί πολύ εύκολα να το καταλάβει και να νιώσει κάτι ξένο, αντί για το οικείο και το προσιτό που θα έπρεπε κανονικά να αποτελεί το βασικό του συναίσθημα.

Ποια σειρά φωτογραφίζεται όταν μιλάμε για συνδυασμό όλων των παραπάνω; Το This Is Us. Η σειρά εμφανίστηκε το 2016 στο NBC και κέρδισε κατευθείαν το κοινό, γιατί παρουσίαζε ανθρώπους και ιστορίες που ο καθένας μας θα μπορούσε να ζει. Μία υπέροχη οικογένεια με όλες τις φανταστικές αλλά και πολύ άσχημες στιγμές που μπορεί να υπάρξουν κάποια στιγμή στην πορεία της. Το κάθε μέλος ξεχωριστά και όλα μαζί ως ένα σύνολο.




Το τελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν προβλήθηκε τον Μάρτιο του 2020 και οι fans αναρωτιόντουσαν μέχρι πρόσφατα πότε θα επέστρεφε η σειρά στους δέκτες με την 5η σεζόν. Ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς, ο Justin Hartley, έκανε μία δημοσίευση, στην οποία αναγράφεται ότι η ημερομηνία επιστροφής είναι η 27η του Οκτωβρίου και ο ενθουσιασμός είναι περισσότερος από ποτέ.