Μπορείς να φανταστείς τον Henry Cavill στον ρόλο του νέου James Bond;

Νατάσσα Σχοινά
Μπορείς να φανταστείς τον Henry Cavill στον ρόλο του νέου James Bond;

Άλλος ένας που μπαίνει στη λίστα για 007.

Ο ρόλος του James Bond είναι τέτοιος που πολλά και μεγάλα ονόματα του Hollywood κάνουν ουρά για να διεκδικήσουν. Είναι σαφώς το prestige που τον συνοδεύει και το γεγονός ότι όσοι περάσουν από το έργο μένουν για πάντα χαραγμένοι στην ιστορία του κινηματογράφου. Με τη απόσυρση του Daniel Craig από τη θέση, λοιπόν, αναμενόμενα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν δήλωσαν το «παρών».

Πριν από λίγες μέρες, κυκλοφόρησε η φήμη ότι υπάρχει η πιθανότητα ο Tom Hardy να γίνει ο επόμενος 007, κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Και, τώρα, ένας άλλος ηθοποιός που βρίσκεται στα καλύτερά του από άποψη καριέρας φαίνεται να θέλει πολύ αυτήν τη θέση.

Μιλάμε για τον Henry Cavill, ο οποίος μίλησε στο Βρετανικό GQ σχετικά με μία τέτοια πιθανότητα:

«Αν η Barbara (η παραγωγός) και ο Mike (ο συμπαραγωγός) ενδιαφέρονταν για κάτι τέτοιο, θα άρπαζα κατευθείαν αυτήν την ευκαιρία. Σε αυτό το στάδιο, όλα βρίσκονται στον αέρα. Θα δούμε τι θα γίνει. Αλλά, ναι, θα ήθελα πολύ να παίξω τον Bond. Θα ήταν πολύ, πολύ φανταστικό»

Δεν ξέρουμε ποιος θα νικήσει τελικά στην κούρσα, αλλά, με τόσα ονόματα διαθέσιμα, θα είναι πολύ δύσκολη η απόφαση για την παραγωγή.

Μέχρι τότε, περιμένουμε το No Time To Die.