Filthy Rich: Η Kim Cattrall επιστρέφει με τη σαπουνόπερα που ζητούσες

Filthy Rich: Η Kim Cattrall επιστρέφει με τη σαπουνόπερα που ζητούσες

Μήπως βρήκες την επόμενη σειρά που θα αρχίσεις;

H Kim Cattrall λατρεύτηκε από το κοινό όταν συμμετείχε στο Sex and the City. Ο ρόλος της Samantha ήταν λες και φτιάχτηκε για εκείνη, αφού ο τρόπος που την αποτύπωσε έβγαλε όλο το μπρίο, την αυτοπεποίθηση και το sexiness που χρειαζόταν η κολλητή της Carrie Bradshaw. Συνήθως, στις ταινίες και τις σειρές στις οποίες υπάρχει παρέα, ο καθένας από το κοινό θα έχει επιλέξει τη δική του αγαπημένη και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τάχθηκαν με την Cattrall.

Τώρα, όμως, χρόνια μετά το επιτυχημένο franchise, ήρθε η ώρα για μία σαπουνόπερα που ακούει στο όνομα Filthy Rich. Αυτή ουσιαστικά διηγείται την ιστορία της οικογένειας Monreaux, η οποία έχει δημιουργήσει ένα επιτυχημένο τηλεοπτικό δίκτυο. Τα πράγματα, όμως, περιπλέκονται όταν, μετά τον θάνατο του Προέδρου, ανακαλύπτουν ότι εκείνος είχε παιδιά εκτός γάμου που συμπεριλαμβάνονται στη διαθήκη. Η σύζυγός/χήρα του, Margaret, φυσικά και δεν πρόκειται να αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους…

Το τρέιλερ της πρώτης σεζόν της σειράς σε βάζει απόλυτα στο κλίμα και σε κάνει να περιμένεις μία παραγωγή που έχει λίγο από κοινωνικό, λίγο από δράμα και λίγο από μοντέρνα σαπουνόπερα με ικανούς ηθοποιούς.

Δες το στη συνέχεια.