«Θάνατος στο 2020»: Η πιο βαθιά σου επιθυμία... μόλις έγινε σειρά

Γωγώ Φούντα
«Θάνατος στο 2020»: Η πιο βαθιά σου επιθυμία... μόλις έγινε σειρά

Αν το 2020 κρεμόταν από έναν γκρεμό, μάλλον δεν θα το βοηθούσαμε.

Eίναι τόσο ενοχλητικό όσο η τσίχλα που πάτησες με τα καινούρια σου παπούτσια. Είναι τόσο κακό, όσο ο Lord Voldemort, ο μεγάλος αντίπαλος του Harry Potter. Είναι τόσο μελαγχολικό όσο και οι ταινίες του Aronofsky που σε οδηγούν με συνοπτικές διαδικασίες στη βαθιά θλίψη. Είναι τόσο μαζικό όσο και η αγάπη του κόσμου για τον Edward Στεργίου. Είναι το 2020 μία χρονιά ορόσημο, η οποία ήρθε και μας κατέστρεψε όλους ανεξαιρέτως. Φτωχοί, πλούσιοι, διάσημοι και άσημοι, σε όλες τις γωνιές του ταλαιπωρημένου αυτού πλανήτη, μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ένα πράγμα: Το 2020, είναι μία χρονιά που θα θέλαμε να διαγραφεί από τα ημερολόγια, τα βιβλία ιστορίας και την ίδια μας τη μνήμη. Είναι μία χρονιά από την οποία δεν έχουμε καλές αναμνήσεις γιατί πολύ απλά… δεν έχουμε αναμνήσεις at all! Είναι μία χρονιά που χάσαμε πολλά, παλέψαμε για ακόμα περισσότερα, και παλεύουμε ακόμα για πράγματα που παλαιότερα θεωρούσαμε αυτονόητα: Την υγεία, την ελευθερία και την εργασία μας.

giphy

Πολλοί θεωρούν ότι το 2020 ήταν ένα γερό ταρακούνημα στην αλαζονεία του ανθρώπινου είδους που πίστευε ότι είναι ανίκητο και ότι μπορεί να κυβερνάει και να ελέγχει τα πάντα στον πλανήτη γη. Άλλοι θεωρούν ότι ήμασταν σε έναν καλό δρόμο προς την εξιλέωση και δεν χρειαζόταν να γίνει όλο αυτό για να συμμορφωθούμε. Υπάρχουν και εκείνοι που έχουν παραδώσει τα όπλα, και έχουν πέσει στη δική τους νοερή χειμέρια νάρκη, μέχρι ο κόσμος να αρχίσει να θυμίζει και πάλι… κόσμο!

Και μιας και το 2020 σε λίγες μέρες φεύγει-πόσο οξύμωρο να μην μπορούμε να γλεντήσουμε το τέλος της χρονιάς αυτής- εκεί στο Netflix αποφάσισαν να αποχαιρετήσουν το δυστοπικό αυτό 12μηνο με τον καλύτερο τρόπο. «Death to 2020» είναι ο τίτλος της νέας σειράς της διάσημης πλατφόρμας, η οποία είναι κωμωδία και η οποία συγκεντρώνει ένα all star cast, όπως άλλωστε θα άξιζε στη χρονιά αυτή #not.

Λίγες μέρες πριν μάλιστα, δημοσιεύτηκε και το πρώτο teaser, ίσως το πιο ειλικρινές teaser σειράς που έχουμε δει ποτέ! Αρκεί να σας πούμε ότι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές είναι οι Hugh Grant και Lisa Kudrow ενώ στο τιμόνι βρίσκονται οι δημιουργοί του Black Mirror οι οποίοι όπως τόνισαν: «Η χρονιά αυτή ήταν τόσο απογοητευτική που δεν θελήσαμε να βγάλουμε μία νέα σεζόν Black Mirror. Φτιάξαμε όμως κάτι άλλο για να μην αφήσουμε έτσι το κοινό».

Παρακάτω λοιπόν, σου έχουμε το επίσημο teaser, το οποίο υπόσχεται να σε εμποτίσει με ατόφιο μίσος για τη χρονιά που τόσο μας ταλαιπώρησε! Εnjoy!


https://www.instagram.com/p/CIgDMZaIwGj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading