Οscars 2021: Τι πρωτοφανές θα συμβεί στη φετινή τελετή;

Οscars 2021: Τι πρωτοφανές θα συμβεί στη φετινή τελετή;

Στις 25 Απριλίου η μεγάλη βραδιά!

Όπως είναι γνωστό, η πανδημία έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή μας. Από τον τρόπο που εργαζόμαστε, μέχρι τις κοινωνικές μας συναναστροφές οι οποίες έχουν φτάσει στο επίπεδο της… ανυπαρξίας.

Πολλοί κλάδοι έχουν πληγεί, ανάμεσα στους οποίους και αυτός της υποκριτικής. Και μπορεί στην εγχώρια αγορά τα πράγματα να είναι ιδιαιτέρως δύσκολα, δε σημαίνει όμως ότι ακόμα και στο Hollywood, οι επαγγελματίες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Μεγάλη σπαζοκεφαλιά αποτελεί φυσικά η φετινή απονομή των βραβείων Oscar, τα οποία θα λάβουν χώρα στις 25 Απριλίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ επιθυμία όλων είναι αφενός η ασφάλεια των παρευρισκόντων και αφετέρου το θρυλικό Dolby Theatre να παίξει κεντρικό ρόλο.

Και αφού τα έβαλαν κάτω, κατέληξαν σε ένα πλάνο το οποίο δείχνει πως θα λειτουργήσει, ενώ παράλληλα η φαντασμαγορική τελετή δεν θα χάσει καθόλου από τη λάμψη της.

Πρόθεση λοιπόν των ιθυνόντων, είναι να υπάρξουν πολλά διαφορετικά σημεία από τα οποία θα εκπέμψει η τελετή, με τους καλεσμένους πιθανότατα μοιρασμένους στα σημεία αυτά.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω, αλλά σε κάθε περίπτωση ανυπομονούμε μιας και μας έχουν λείψει οι τελετές και τα βραβεία.

Δες στην παρακάτω gallery εικόνες από τα περσινά Oscars: