Ποιος covid; Δες τι γίνεται στην Καραϊβική αυτή τη στιγμή (exclusive photos)

Ποιος covid; Δες τι γίνεται στην Καραϊβική αυτή τη στιγμή (exclusive photos)

Εικονικό ταξίδι σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Γης.

Η αλήθεια είναι πως από τη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία covid-19 οι περισσότεροι από εμάς έχουν πολύ καιρό να ταξιδέψουν. Οι μετακινήσεις μας περιορίστηκαν δραματικά με αποτέλεσμα να ξεχάσαμε πώς είναι αυτό το μαγικό συναίσθημα να ανακαλύπτεις νέους προορισμούς στην άλλη άκρη του πλανήτη.

Τα καλά νέα είναι πως εν έτει 2021 έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τι γίνεται στην άλλη άκρη της Γης οποιαδήποτε ώρα και στιγμή. Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τα social media και το κινητό μας τηλέφωνο μεταφερόμαστε σε μαγικές τοποθεσίες που πάντα θέλαμε να επισκεφτούμε.

Σήμερα θα πραγματοποιήσουμε ένα εικονικό ταξίδι σε μια από τις πιο πλούσιες ακτές και δεν είναι άλλη από την Κόστα Ρίκα. Πρόκειται για έναν οικολογικό παράδεισο της Κεντρικής Αμερικής με πλούσια βιοποικιλότητα που βρέχεται παράλληλα από την Καραϊβική. Πρωτεύουσα της Κόστα Ρίκα είναι το Σαν Χοσέ ενώ η χώρα απαριθμεί σήμερα 5.111.238 κατοίκους. Θεωρείται από πολλούς το «διαμάντι» της Κεντρικής Αμερικής αφού διαθέτει φυσικές ομορφιές, εντυπωσιακές παραλίες, πλούσια χλωρίδα και οικολογική συνείδηση.

Αν αποφασίσεις να την επισκεφτείς θα χρειαστείς μόνο το διαβατήριό σου και αρνητικό covid test που θα έχεις κάνει τουλάχιστον δύο ημέρες πριν την αναχώρησή σου. Η πτήση από την Αθήνα μέχρι το αεροδρόμιο του Σαν Χοσέ διαρκεί 15 ώρες με ενδιάμεσο σταθμό. Τέλος, η διαφορά ώρας είναι 9 ολόκληρες ώρες.

Δες επίσης: Δωδεκάχρονη τραγούδησε το "Dance Monkey" & το διαδίκτυο την αποθέωσε

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά για να ταξιδέψεις νοερά σε έναν από τους ωραιότερους προορισμούς.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε τον Αντρέα Ζ. για τις υπέροχες λήψεις.