Βridgerton: Μόλις «εξατμίστηκε» και η τελευταία ελπίδα των φανς της σειράς (photos)

Βridgerton: Μόλις «εξατμίστηκε» και η τελευταία ελπίδα των φανς της σειράς (photos)

Περιμέναμε μάταια ένα καλό νέο αλλά δυστυχώς...

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η φοβερή είδηση που αφορά στο massive hit του Netflix, Bridgerton, το οποίο κυριολεκτικά ξελόγιασε τις γυναίκες όλου του πλανήτη, όχι μόνο με την ιστορία του, αλλά και με… τον εντυπωσιακό πρωταγωνιστή του.

Ο Regé-Jean Page ή αλλιώς Duke of Hastings δεν θα εμφανιστεί στη δεύτερη σεζόν της σειράς, γεγονός που προκάλεσε κύμα αρνητικών αντιδράσεων. Ο 31χρονης-sexier than life- βρετανός ηθοποιός, ο οποίος στοίχειωσε τα κοριτσίστικα όνειρα με τα εκφραστικά του μάτια και το γυμνασμένο του σώμα, με ανακοίνωσή του στο Instagram, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του που αποτέλεσε μέρος της τεράστιας αυτής επιτυχίας και ευχαρίστησε τους συντελεστές, κλείνοντας έτσι έναν σύντομο αλλά… πολύ πετυχημένο κύκλο!

Όπως ήταν φυσικό, η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου, μιας και κανένας δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι ο άνθρωπος που ευθύνεται για την τεράστια επιτυχία της σειράς, σε έναν μεγάλο βαθμό, δεν θα επανέλθει στις μικρές μας οθόνες.

Τα tweets απογοητευμένων θαυμαστριών πολλά, ενώ δεν ήταν και λίγες εκείνες που εξέφρασαν την ελπίδα ότι μπορεί τελευταία στιγμή να γίνει η… έκπληξη και να δούμε και πάλι τον λιγομίλητο και γοητευτικό Δούκα και πάλι.

Ελπίδες που εξανεμίστηκαν, μιας και δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής, διότι πολύ απλά, η επόμενη σεζόν θα είναι το δεύτερο βιβλίο της σειράς με άλλα 6 να ακολουθούν, καθένα από τα οποία θα έχει ως κεντρικό ήρωα ένα από τα αδέρφια Bridgerton!

Διάβασε περισσότερα στην παρακάτω gallery περισσότερες λεπτομέρειες: