5 ταινίες που θα κάνουν το ΣΚ σου πολύ πιο ενδιαφέρον

5 ταινίες που θα κάνουν το ΣΚ σου πολύ πιο ενδιαφέρον

Συμπεριλάβαμε πολλές κατηγορίες για να έχεις αυτό που θες σε ό,τι διάθεση και να είσαι.

Παρασκευή σήμερα. Άλλη μία εβδομάδα τελείωσε και μας βρίσκει σε μία κάπως διαφορετική διάθεση. Εδώ και μία εβδομάδα, τα Σαββατοκύριακά μας είναι πιο ελεύθερα. Επιτρέπονται οι μετακινήσεις εκτός δήμων, οπότε εκ των πραγμάτων θα κανονίσουμε κάποιες βόλτες. Ίσως και να καθίσουμε στη θάλασσα ή σε κάποιο πάρκο να απολαύσουμε τη φύση.

Όταν επιστρέψουμε στο σπίτι, όμως, υπάρχει μία συνήθεια που δεν αποχωριζόμαστε. Ακόμα και αν μιλούσαμε για μία περίπτωση που η καραντίνα έληγε οριστικά. Και αυτή δεν είναι άλλη από τις ταινίες.

Δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε το εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα χωρίς κάποια προβολή. Η κατηγορία της ταινίας αλλάζει ανάλογα με τα γούστα, τη διάθεση της ημέρας και την παρέα. Μπορεί να είσαι σε διάθεση για μία πιο ρομαντική επιλογή. Μπορεί, όμως, και να θες να δεις ένα κλασικό, πατροπαράδοτο θρίλερ για να μην κοιμηθείς το βράδυ. Σε κάθε περίπτωση, θα κάνεις τη διαλογή σου.

Επειδή, λοιπόν, ΣΚ έρχεται, άρα και περισσότερος ελεύθερος χρόνος λογικά, εμείς σου προτείνουμε μερικές ταινίες που μπορείς να δεις είτε μόνη σου είτε με την παρέα για να περάσει ψυχαγωγικά και εποικοδομητικά η ώρα σου.


Κωμική
: Ghostbusters (1984)

Η ταινία Ghostbusters είναι σαν το παλιό, καλό κρασί. Γεμάτη χιούμορ, ερμηνείες από εξαιρετικούς ηθοποιούς και στιγμές που σίγουρα θα σου μείνουν αξέχαστες.



Δραματική: Pieces of A Woman (2020)

Εξαιρετική Vanessa Kirby στον ρόλο της πρωταγωνίστριας. Η ιστορία είναι «βαριά» – η ψυχολογία μίας γυναίκας που το παιδί της πέθανε λίγο μετά τη γέννα- αλλά ως ταινία συγκλονίζει και αξίζει ασυζητητί.



Θρίλερ / Τρόμου: The Witch (2015)

Πριν γίνει κορυφαία σκακίστρια στο Γκαμπί της Βασίλισσας, η Anya Taylor-Joy έπαιξε σε μία από τις πιο ατμοσφαιρικές ταινίες. Οι Αμερικανοί θα το ονόμαζαν «disturbing» και υπάρχει λόγος.



Επιστημονικής Φαντασίας: Avatar (2009)

Με αφορμή την ανακοίνωση των νέων για την αναβίωση των ThunderCats σε CGI -Computer-Generated Imagery), είναι μία πολύ καλή ιδέα να θυμηθείς το κορυφαίο του είδους, Avatar. Μοναδικός o James Cameron που το δημιούργησε.



Ρομαντική: Before Midnight (2013)

Εννιά χρόνια μετά το Before Sunset (2004), κυκλοφόρησε η ταινία που συνέχισε την ιστορία του Jesse και της Céline. Ζευγάρι πια και γονείς δίδυμων κοριτσιών παλεύουν με όλες τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Αν δε δεις την ταινία για το story, θα τη δεις για να καταπληκτικά τοπία της Ελλάδας.