Τα χειρότερα φιλιά στον κινηματογράφο δεν είναι αυτά που περίμενες

Τα χειρότερα φιλιά στον κινηματογράφο δεν είναι αυτά που περίμενες

Μερικοί από τους πιο ωραίους ηθοποιούς του Hollywood έκαναν τους παρτενέρ τους να αηδιάσουν.

Ο κινηματογράφος έχει πολλές ιστορίες να διηγηθεί στο κοινό. Τέτοιες που τις περισσότερες περιπτώσεις δε σου πάει ο νους στο τι μπορείς να τις ακούσεις. Facts που συνέβησαν μπροστά αλλά κυρίως πίσω από τις κάμερες και αποτύπωσαν μία πολύ διαφορετική εικόνα από αυτήν που έχουμε εμείς στο μυαλό μας.

Ξέρεις, μιλάμε για τις σκηνές εκείνες που βλέπεις στη μεγάλη οθόνη και ενθουσιάζεσαι, αλλά δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το τι μπορεί να έχει προηγηθεί μέχρι να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα.

Τα φιλιά, για παράδειγμα, έχουν μεγάλη σημασία. Αποτελούν στιγμές που απογειώνουν το συναίσθημα της περίστασης και της ιστορίας. Ενίοτε, είναι μία δικαίωση μεταξύ δύο ανθρώπων που συνήθως έχουν βιώσει μεγάλες δυσκολίες και έχουν παλέψει με εμπόδια για να είναι μαζί ή απλά και μόνο για να παραδεχτούν το μέγεθος του συναισθήματος που τους ενώνει.




Και, εκεί που βλέπεις αυτό το πολυπόθητο φιλί και νιώθεις τον ενθουσιασμό να σε κατακλύζει, έρχονται οι πληροφορίες ότι οι ηθοποιοί την ώρα του γυρίσματος έως και αηδίασαν, και σου γκρεμίζεται η εικόνα που είχες «χτίσει».

Επειδή οι περιπτώσεις που συνέβη αυτό στη μεγάλη οθόνη είναι αρκετές, στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο τρανταχτές περιπτώσεις, τα φιλιά που δυσκολεύτηκα πολύ να γυρίσουν οι ηθοποιοί και, μάλιστα, για πολύ καλούς λόγους.