Βρήκαμε τις καλύτερες πασχαλινές προσφορές και τις μοιραζόμαστε μαζί σου!

Βρήκαμε τις καλύτερες πασχαλινές προσφορές και τις μοιραζόμαστε μαζί σου!

Ψάχνεις για δώρα; Οι πασχαλινές προσφορές που ξεχωρίσαμε και αξίζουν την προσοχή σου!

Μπορεί το φετινό Πάσχα να είναι διαφορετικό όμως, έχουμε ανάγκη να το ζήσουμε και να το απολαύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δηλαδή μοιράζοντας αγάπη στους αγαπημένους μας. Ακόμη και αν φέτος δεν επισκεφτούμε το χωριό ή τον αγαπημένο μας επαρχιακό προορισμό και δεν καταφέρουμε να οργανώσουμε μεγάλα τραπέζια για όλη την οικογένεια και τους φίλους μας, στο χέρι μας είναι να αξιοποιήσουμε τις επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας, προκειμένου να περάσουμε καλά και κυρίως, να δείξουμε σε κάθε αγαπημένο μας πρόσωπο την αγάπη μας, έστω και εξ αποστάσεως.

Επειδή, λοιπόν, το Πάσχα είναι η γιορτή της αγάπης, τι καλύτερο μπορείς να κάνεις από το να αφιερώσεις λίγο από τον ελεύθερό σου χρόνο, για να βρεις τα πασχαλινά δώρα που θα χαρίσεις στην κολλητή, την αδερφή, τη μητέρα, τον πατέρα ή τον σύντροφό σου;

Για να σε βοηθήσουμε, εμείς κάναμε ήδη την έρευνα αγοράς μας και στο mediamarkt.gr, βρήκαμε τις πιο legit προσφορές, που σίγουρα αξίζει να βάλεις κάτω από το «μικροσκόπιό» σου. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και αν δεν σκοπεύεις να πάρεις κάποιο δώρο, μπορείς να αξιοποιήσεις τις μεγάλες πασχαλινές προσφορές που «τρέχουν» τώρα προς όφελός σου, δηλαδή για να εξοπλίσεις το σπίτι σου και να αναβαθμίσεις την καθημερινότητά σου.

Το ποιες είναι οι προσφορές που κέρδισαν την προσοχή μας και έχουν μπει ήδη στις δικές μας, πασχαλινές gift lists, θα το ανακαλύψεις αμέσως!

Η πασχαλινή προσφορά που θα μας φέρει πιο κοντά

Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως Πάσχα χωρίς λουκούλλεια γεύματα και γλυκά δεν γίνεται. Ένα τσουρέκι, μερικά πασχαλινά κουλουράκια και οι κλασικές, πασχαλινές οικογενειακές συνταγές, μας φέρνουν πάντα πιο κοντά και δίνουν στη μεγάλη αυτή γιορτή μία άλλη, περισσότερο απολαυστική διάσταση. Αυτός είναι ο λόγος που αξίζει να βάλεις στη gift list σου και μία κουζινομηχανή. Είτε την προσφέρεις στη μητέρα ή την αδερφή σου, είτε την προτιμήσεις για εσένα, προκειμένου να ετοιμάσεις τα πιο νόστιμα, πασχαλινά εδέσματα φέτος, το σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα δώρο που θα αποδειχθεί πολύτιμο για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Και επειδή αυτή την περίοδο υπάρχουν και μεγάλες προσφορές στις κουζινομηχανές, εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο δυνατές, για να κάνεις πιο εύκολα την επιλογή σου.

Για εμάς, σίγουρα ξεχωρίζει η κουζινομηχανή Prospero+ Silver KHC29.J0SI της Kenwood, την οποία θα βρεις τώρα από τα 269 στα 189 ευρώ, όμως δεν είναι το μοναδικό «εργαλείο» για την κουζίνα σου, που μπορείς να βρεις τώρα σε μεγάλη προσφορά. Αυτή την εποχή, μπορείς να πάρεις επίσης την κουζινομηχανή Izzy Spicy Red IZ-1500 με όφελος πάνω από 49 ευρώ, τη Bosch MUM S2EW30 Serie 2 με όφελος 100 ευρώ, αλλά και την κουζινομηχανή Sencor STM 7875 RS -τον απόλυτο σύμμαχό σου στην κουζίνα- με όφελος 50 ευρώ!

Εικόνα11

Οι πιο δυνατές προσφορές για τους gamers της καρδιάς σου

Αν αναζητείς ένα πασχαλινό δώρο για τον σύντροφο, τον αδερφό, τον ανιψιό ή το βαφτιστήρι σου, σου έχω καλά νέα. Διότι στη MediaMarkt «τρέχουν» τώρα πολύ δυνατές gaming προσφορές. Για την ακρίβεια, αρκεί μία online αναζήτηση στην ιστοσελίδα της για να βρεις πολύ καλές εκπτώσεις, που φτάνουν μέχρι και το -72%! «Ωραία, τις βρήκα τις προσφορές», θα μου πεις. «Αλλά τι να πάρω αφού δεν έχω ιδέα από gaming;». Μην ανησυχείς, σου έχουμε εμείς μερικές προτάσεις που δεν υπάρχει περίπτωση να μην ενθουσιάσουν κάποιον άντρα και δη, λάτρη των παιχνιδιών. Από κονσόλες, όπως το κορυφαίο Nintendo Switch και το PS4, μέχρι ακουστικά που μπορούν να απογειώσουν τη gaming εμπειρία, όπως τα Logitech G432 που θα πάρεις τώρα με όφελος 25 ευρώ και φυσικά, παιχνίδια που θα ενθουσιάσουν κάθε gamer, όπως το Death Stranding. Ακόμη ψάχνεις για δώρο;

Εικόνα12

Το απόλυτο δώρο προσωπικής φροντίδας

Αν ψάχνεις δώρο για τη φίλη, την αδερφή, την κουμπάρα ή τη μητέρα σου, τότε γνωρίζεις καλά πως όλες τους θα εκτιμήσουν ένα gadget προσωπικής φροντίδας. Σε ό,τι αφορά στη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων, λοιπόν, σου έχουμε μία πρόταση, μία πασχαλινή προσφορά που μπορείς να βρεις και να αποστείλεις άμεσα και δη, με όφελος πάνω από 40 ευρώ! Ο λόγος για το σύστημα αποτρίχωσης Philips BRP531/00. Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, άλλωστε, ποια γυναίκα δεν θα εκτιμήσει το γεγονός ότι με ελάχιστες κινήσεις, μπορεί να έχει λεία και απαλή επιδερμίδα, για πολλές εβδομάδες;

Εικόνα13

Το tech δώρο που θα εκτιμήσει κάθε παραλήπτης

Δεν υπάρχει άτομο που δεν θα χαρεί αν φέτος του δώσεις ή στείλεις στην πόρτα του ένα δώρο τεχνολογίας. Ο τελευταίος χρόνος, μας έστρεψε όλους και όλες περισσότερο στην τεχνολογία και έκανε την καθημερινότητά μας λίγο πιο tech. Πλέον, λοιπόν, όχι μόνο εργαζόμαστε και διασκεδάζουμε με τη βοήθεια των tablets, των laptops και των smartphones μας, αλλά ταυτόχρονα γυμναζόμαστε με τη βοήθειά τους, ενώ έχουμε φροντίσει να αποκτήσουμε και τους δικούς μας tech συμμάχους σε επίπεδο άσκησης και ευεξίας, δηλαδή τα smartwathes και τα activity trackers μας. Αυτός είναι ο λόγος που είτε ψάχνεις πασχαλινό δώρο για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε θέλεις να εκμεταλλευτείς τις προσφορές που «παίζουν» για εσένα, σου έχουμε μερικές εξαιρετικές προτάσεις που έρχονται και με σημαντικές εκπτώσεις.

Εικόνα14

Σε ό,τι αφορά στα δώρα τεχνολογίας, λοιπόν, ξεχωρίσαμε το smartwatch Huawei Watch GT που φέρνει έναν επαγγελματία sports trainer στα χέρια σου και θα βρεις τώρα με όφελος πάνω από 100 ευρώ! Στην tech gift list μας περιλαμβάνεται, επίσης, το νέο Samsung Galaxy A21s με τον μοντέρνο σχεδιασμό και τα κορυφαία χαρακτηριστικά που βρήκαμε στη MediaMarkt σε τιμή έκπληξη, το ASUS Chromebook Flip C214 που αποτελεί ένα εξαιρετικό δώρο για κάθε μαθητή και θα πάρεις τώρα με όφελος 70 ευρώ και φυσικά, το Xiaomi Mi Smart Band 5, ένα κορυφαίο activity tracker που εντοπίσαμε σε πασχαλινή προσφορά!

Εικόνα15

Όπως μπόρεσες να διαπιστώσεις, οι πασχαλινές προσφορές που «τρέχουν» αυτή την περίοδο είναι πολλές και αρκεί να κάνεις μία online περιήγηση στο mediamarkt.gr ή μία βόλτα από ένα κατάστημα της MediaMarkt για να πάρεις ό,τι θέλεις, σε πολύ καλές τιμές. Ό,τι και αν επιλέξεις, το σημαντικό είναι να φροντίσεις να μοιράσεις αγάπη μέσα από τα δώρα σου. Και αυτή είναι σίγουρα μία παράδοση που αξίζει να τηρήσεις, όσο διαφορετικό και αν είναι το φετινό Πάσχα!