Το μυστικό για να σπάσεις σήμερα στο τσούγκρισμα όλα τα αυγά

Το μυστικό για να σπάσεις σήμερα στο τσούγκρισμα όλα τα αυγά

Θέλεις να είσαι η νικήτρια; Υπάρχει τρόπος.

Το κείμενο αυτό και οι γραμμές που γράφονται είναι άκρως χρήσιμα για τη σημερινή ημέρα. Αρχικά θα πρέπει να σου ευχηθούμε Χριστός Ανέστη. Ξέρουμε πως όλοι αυτό το Πάσχα το φανταζόμασταν κάπως διαφορετικό σε σχέση με πέρσι, όμως και πάλι η πορεία της πανδημίας επηρέασε την κατάσταση. Αν λοιπόν διαβάζεις αυτό το κείμενο και είσαι σπίτι μόνη σου δεν θα σου χρησιμεύσει κάπου.

Αν πάλι κάνεις Πάσχα με την οικογένειά σου ή με κοντινούς σου ανθρώπους (πάντα τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας) τότε το κείμενο αυτό θα σου χρειαστεί. Σήμερα όπως και κάθε Κυριακή του Πάσχα παραδοσιακά τσουγκρίζουμε τα κόκκινα αυγά, χρησιμοποιώντας τις φράσεις «Χριστός Ανέστη» και «Αληθώς ο Κύριος».

Πάντα βάζουμε και κάποιο στοίχημα πριν το τσούγκρισμα και περιμένουμε να δούμε ποιος θα νικήσει. Ποιανού το αυγό θα σπάσει πρώτο; Μήπως είσαι φέτος η τυχερή; Μάθε λοιπόν πως ακόμη και γι’ αυτή τη διαδικασία υπάρχει κόλπο αν δεν θέλεις να σπάσει γρήγορα το αυγό σου, και πρέπει να ακολουθήσεις κάποια μυστικά.

Όλα έχουν να κάνουν με τη φυσική και τον τρόπο φυσικά που θα κρατήσεις το αυγό. Με τις οδηγίες της επιστημονικής συνεργάτη του τμήματος Φυσικής του πανεπιστημίου Αθηνών Τίνας Νάντζου θα μάθεις ότι με απλές γνώσεις φυσικής μπορείτε να σπάσεις όλα τα αυγά στην παρέα/οικογένειά σου και να αναδειχθείς νικήτρια.

Δες το βίντεο παρακάτω και θα καταλάβεις.