Η ασυνήθιστη ιστορία για το πώς ο Peter Facinelli πήρε τον ρόλο στα Twilight

Η ασυνήθιστη ιστορία για το πώς ο Peter Facinelli πήρε τον ρόλο στα Twilight

Ο ηθοποιός διηγήθηκε ένα περιστατικό μεταξύ αυτού και της σκηνοθέτριας των επιτυχημένων ταινιών.

Θυμάσαι το frenzy που είχε δημιουργηθεί όταν κυκλοφόρησαν οι εμπνευσμένες από τα βιβλία της Stephenie Meyer ταινίες του Twilight; Οι αίθουσες ήταν γεμάτες, δεν μπορούσες να βρεις εισιτήρια και όλη την εβδομάδα συζητούσαν για τους ηθοποιούς που ανέλαβαν να υποδυθούν τους διάσημους χαρακτήρες των βιβλίων. Ήταν το hot items της εποχής και για καλό λόγο.

Ένας από τους σταρ, όμως, ο Peter Facinelli, αποκάλυψε στο podcast On the List With Brett Gursky μία ασυνήθιστη ιστορία πίσω από τον τρόπο με τον οποίο κέρδισε τον ρόλο του Carlisle Cullen από τη σκηνοθέτρια Catherine Hardwicke.

«Έμαθα ότι έκαναν σε κάποιον μία πρόταση και στενοχωρήθηκα. Σκέφτηκα ‘Φίλε, νόμιζα ότι θα το κέρδιζα αυτό΄. Αλλά κατέληξαν σε έναν ηθοποιό που ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερος, γιατί ανησυχούσαν ότι στη σκηνή μπορεί να φαινόταν περίεργο αν ήμουν πολύ νέος. Αλλά αυτό ήταν μέρος του βιβλίου. Στο βιβλίο ήταν 23»




«Ήμουν στην οντισιόν και είδα αυτό το βιβλίο και έλεγε 50 Years of Vampire-Making In Hollywood. Έπρεπε να το ψάξω γιατί είχαν τελειώσει οι κυκλοφορίες του, αλλά έστειλα το βιβλίο και είπα 'Γεια, λυπάμαι που δε δούλεψε. Ελπίζω να δουλέψουμε σε κάτι άλλο μαζί. Ελπίζω αυτό να σας εμπνεύσει να φτιάξετε μία φοβερή ταινία βρικολάκων’. Και της το έστειλα. Δε φανταζόμουν ότι ο ηθοποιός που τελικά δε συνέχισε με τον ρόλο, σταμάτησε την ίδια μέρα που της έστειλα το βιβλίο μου. Και τότε οι παραγωγοί είπαν ότι δεν μπορεί να το κάνει, είτε δεν πέτυχε η συμφωνία είτε ίσως δέχτηκε μία άλλη δουλειά ή κάτι. Και είπαν ποιος θες να είναι ο επόμενος; Και εκείνη απάντησε ‘Δεν ξέρω. Τι λέτε για τον Peter Facinelli;’ Οπότε πάντα κάνω πλάκα με την Catherine ότι αγόρασα τον ρόλο για 29.99 δολάρια»