Ο Johnny Depp αποκάλυψε πόσα χρήματα έχασε λόγω της διαμάχης του με τη Heard

Νατάσσα Σχοινά
Ο Johnny Depp αποκάλυψε πόσα χρήματα έχασε λόγω της διαμάχης του με τη Heard

Η ιστορία με την πρώην σύζυγό του είχε μεγάλο αντίκτυπο στην κινηματογραφική του παρουσία.

Ο Johnny Depp εμφανίζεται συνέχεια στο feed σου. Τα τελευταία χρόνια, η σχέση του με την Amber Heard ίσως έχει τραβήξει τα βλέμματα πολύ περισσότερο από τις κατά γενική ομολογία εξαιρετικές, κινηματογραφικές του εμφανίσεις.

Σε ένα σύντομο recap των όσων έχουν συμβεί, ο Depp ήταν παντρεμένος με την Heard. Όσο ήταν μαζί, έδειχναν να είναι τρελά ερωτευμένοι και κάθε τους δημόσια εμφάνιση το επιβεβαίωνε όλο και περισσότερο. Φαινομενικά. Γιατί, όταν τα φώτα στρέφονταν σε άλλη κατεύθυνση και οι πόρτες έκλειναν, τα πράγματα στο σπίτι τους δεν ήταν σε καμία περίπτωση τόσο καλά.

Ξαφνικά, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο με την ηθοποιό να ισχυρίζεται ότι είναι θύμα κακοποίησης και ότι ο σταρ τη χτυπούσε επανειλημμένως. Ο ίδιος από την πλευρά του όχι μόνο αρνήθηκε τα πάντα αλλά έφτασε και στο σημείο να αντιστρέφει τις κατηγορίες λέγοντας ότι εκείνη ήταν ο πραγματικός bully. Ότι, μάλιστα, βασιζόταν στο γεγονός ότι επειδή είναι γυναίκα, δε θα τον πίστευαν.




Όλη αυτή η ιστορία έχει κρατήσει πολύ και δείχνει να πρόκειται να κρατήσει ακόμα περισσότερο. Το πρώην ζευγάρι έχει συναντηθεί στα δικαστήρια και πότε ο ένας πότε ο άλλος αντιμετωπίζουν τις μηνύσεις του έτερου.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν η Disney να διακόψει τη συνεργασία της με τον Depp. Άλλωστε, γνωρίζουμε ότι η εταιρεία δε διακινδυνεύει τη φήμη της με τέτοια θέματα, ακόμα και να μην έχει παρθεί η τελική δικαστική απόφαση. Αυτό έμπρακτα σημαίνει ότι ο ηθοποιός πήρε ban για τις επόμενες ταινίες των Πειρατών της Καραϊβικής και το franchise των Φανταστικών Ζώων, αλλά πώς ερμηνεύεται από χρηματικής άποψης;

Ο Johnny Depp αποκάλυψε στο δικαστήριο πόσα χρήματα έχει χάσει ήδη μέχρι σήμερα από τον κινηματογράφο και μάλλον δεν εκπλαγήκαμε.

«Μου το είπαν έτσι, γιατί δεν είχα καμία ιδέα σχετικά με χρήματα ή ποσά χρημάτων. Από τους Πειρατές (της Καραϊβικής) 2 και 3, είχα -και είναι παράνοια το ότι πρέπει να το πω, είναι πολύ ντροπιαστικό- όπως όλα δείχνουν είχα βγάλει 650 εκατομμύρια δολάρια και, όταν απολύθηκα, για τους ανάλογους λόγους, όχι μόνο έχασα 650 εκατομμύρια, αλλά χρωστούσα και 100 εκατομμύρια γιατί δεν είχαν πληρώσει στην κυβέρνηση τους φόρους μου για 17 χρόνια»