Fauda: Μια σειρά μυθοπλασίας από το Ισραήλ

Fauda: Μια σειρά μυθοπλασίας από το Ισραήλ

Fauda: Μια σειρά μυθοπλασίας από το Ισραήλ που έρχεται για τέταρτη σεζόν.

Αν υπήρξες μεγάλη fan του Homeland και μπες στο Netflix και δες και το Χάος ή Fauda.

Η σειρά Fauda μετράει ήδη τρεις σεζόν και αν δεν σε πειράζει να ακούς Εβραϊκά και αραβικά, θα κολλήσεις. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία με βάση πάντα τη μυθοπλασία για το πώς ακριβώς λαμβάνουν χώρα οι επιθέσεις αυτοκτονίας, τι σημαίνει να ζεις με τον φόβο μιας επίθεσης χωρίς να βλέπεις ακόμα μια Αμερικανιά.



Η πρώτη σεζόν ξεκινάει με την επιστροφή του Doron, ενός κορυφαίου πράκτορα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας του Ισραήλ στην ενεργό δράση, ίταν πληροφορίες πως ο Πάνθηρας, ο μεγάλος του εχθρός και τρομοκράτης από την Παλαιστίνη είναι ακόμα ζωντανός.

Όσο τα επεισόδια περνούν θα ταλαντευτείς κι εσύ για το ποιος είναι καλός, ποιος είναι ο κακός, γιατί παλεύουν οι άνθρωποι στα μέρη εκείνα ενώ αξίζει να σημειώσεις πως το Fauda, στα ελληνικά η μετάφραση είναι Χάος, έλαβε από τους New York Times τον τίτλος ανάμεσα στις κορυφαίες σειρές διεθνώς για το 2017.

Η πρώτη σεζόν του Fauda προβλήθηκε τον Φεβρουάριο του 2015 και η δεύτερη τον Δεκέμβριο του 2017. Η τρίτη, προβλήθηκε δύο χρόνια αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2019 και κατάφερε το ένα εκατομμύριο προβολών σε 48 ώρες.

Άλλες σειρές για τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή είναι το Born in Gaza και το tThe Present στο Netflix.