Friends Reunion: Τα Φιλαράκια σάρωναν σε τηλεθέαση και στο Twitter

Πατούλια Κατερίνα
Friends Reunion: Τα Φιλαράκια σάρωναν σε τηλεθέαση και στο Twitter

Friends Reunion: Το δάκρυ κορόμηλο και η τηλεθέαση στα ύψη. 

Η Αμερική το είδε και έκλαψε. Εμείς το περιμέναμε για να κλάψουμε. Και τελικά, το Reunion των Friends, η επιστροφή για τα θρυλικά Φιλαράκια ήταν αυτό ακριβώς που περιμέναμε.

Το reunion από τα Φιλαράκια προβλήθηκε στην Ελλάδα, από το Star, το οποίο παραδοσιακά επί σειρά ετών τώρα προβάλλει τα Φιλαράκια τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου ξανά και ξανά, non stop και χωρίς τέλος!

Είδα κι εγώ το reunion των Friends

Η προβολή ήρθε λίγο μετά το τέλος από τις Άγριες Μέλισσες, που κι εκεί τα δάκρυα έτρεξαν ποτάμι, οπότε ήμασταν έτοιμοι για λίγη συγκίνηση ακόμα βλέποντας τον Ρος, τη Ρέιτσελ, τη Φίμπι, τον Τσάντλερ, τον Τζόι και τη Μόνικα, τους Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer να συναντιούνται ξανά στις οθόνες μας, στον θρυλικό τους καναπέ, στα διαμερίσματά τους που μοιράστηκαν τόσα γέλια και στο καφέ που όλοι αγαπήσαμε.

Είδες τα Φιλαράκια; Κάνε τώρα και το κουίζ!

Η τηλεθέαση

Όπως ήταν λογικό, το reunion των αγαπημένων Friends μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, έκανε το κοινό να συσπειρωθεί. Τα Φιλαράκια στην επανένωσή του έφτασαν το εντυπωσιακό 17,1% και το 24% στο δυναμικό κοινό, το κοινό δηλαδή που δεν έχει δει τα Φιλαράκια μόνο σε επανάληψη στο Star, αλλά έχει παρακολουθήσει στον ίδιο χρόνο και τις σεζόν και έχει αποχαιρετήσει τους πρωταγωνιστές σε εκείνο το συγκινητικό φινάλε πριν 17 χρόνια.

Εμάς, που βλέπαμε τα φιλαράκια σε βιντεοκασέτα, 5 επεισόδια κάθε κύκλου σε ένα φοιτητικό διαμέρισμα στο Παγκράτι και παρακαλούσαμε να μην φάει το βίντεο την κασέτα και δεν μπορούμε να την επιστρέψουμε μετά στο βίντεοκλαμπ!



Τα tweets!

Στο Τwitter, τα Φιλαράκια έφτασαν να γίνουν trends και να κονταροχτυπιούνται με τις Άγριες Μέλισσες σε σχόλια, σε ένα βράδυ που αποχωρούσε και ο Ντάφι από τον Άγιο Δομίνικο μετά από 11 υποψηφιότητες.

Τα tweets έκρυψαν νοσταλγία για τα χρόνια που περνούν και γέλιο, καθώς θυμόμασταν εκείνες τις επικές σκηνές, που μας κάνουν να σκάμε στο γέλιο κάθε μα κάθε φορά.


https://www.instagram.com/p/CPd1VYXh8hk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες τα καλύτερα tweets παρακάτω.