Σου άρεσε το τραγούδι της Stefania στη Eurovision; Τότε το νέο της hit θα σε ξετρελάνει

Σου άρεσε το τραγούδι της Stefania στη Eurovision; Τότε το νέο της hit θα σε ξετρελάνει

Η νεαρή τραγουδίστρια κυκλοφορεί το «Mucho Calor» και μας υπόσχεται ένα υπέροχο, ελληνικό καλοκαίρι!

Η Stefania είναι ένα κορίτσι που γνωρίσαμε ήδη από πέρσι όταν και ανακοινώθηκε πως εκείνη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision. Τα πράγματα, όμως, λόγω Covid-19 δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε με… τη βραδιά της ευρωπαϊκής μουσικής γιορτής να μην πραγματοποιείται τελικά.

Κάπως έτσι αποφασίστηκε η Stefania να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και φέτος πηγαίνοντας πια κανονικά στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό on stage.

O Βρεττός Βρεττάκος έντυσε τη Stefania στη Eurovision & μας μίλησε αποκλειστικά για το ρούχο της

Η Stefania στη Eurovision

Η Stefania εντυπωσίασε το κοινό της Ευρώπης βγαίνοντας στη σκηνή της Eurovision, τραγουδώντας το «Last Dance» και χορεύοντας με την ψυχή της.

Τo Last Dance άρεσε πολύ μιας και οι fans της Eurovision αποθέωσαν το τραγούδι και τη φωνή της νεαρής Στεφανίας Λυμπερακάκη στα social media ζητώντας από τις επιτροπές των χωρών τους να στείλουν το 12άρι τους στην Ελλάδα!

Εκείνη τη βραδιά, μάλιστα, στο Twitter έγινε χαμός με τους fans να λένε τα καλύτερα για το τραγούδι της Stefania, αλλά και τα εξαιρετικά εφέ που χρησιμοποιήθηκαν για το act της.

https://www.instagram.com/p/CQG1Hw6JNjq

Η Stefania έρχεται με νέο hit

Απέραντες παραλίες, καταγάλανα νερά, καυτός ήλιος, κοκτέιλ στην άμμο, καυτά μπικίνι… Και πολλή, πολλή μουσική! Αν αυτό δεν είναι ελληνικό καλοκαίρι, τότε τι είναι; Σε αυτές τις ειδυλλιακές εικόνες μάς μεταφέρει η Stefania με το νέο της τραγούδι, λοιπόν.

Το ολοκαίνουριο international single «Mucho Calor» είναι ένα άκρως χορευτικό, ρυθμικό τραγούδι σε μουσική και στίχους των Δημήτρη Κοντόπουλου και Arcade, που σίγουρα θα σου κρατήσει συντροφιά τις καυτές μέρες και νύχτες του φετινού καλοκαιριού.

Πάτα το play για να το ακούσεις και για να δεις το video clip με τη Stefania!



Στο lyric video του «Mucho Calor», που μόλις κυκλοφόρησε στο επίσημο κανάλι της νεαρής pop star, προωθούνται σε όλο τον κόσμο οι ομορφιές της Ελλάδας μιας και περιλαμβάνει πανέμορφα τοπία της χώρας μας, τα οποία επιλέχθηκαν με ιδιαίτερη προσοχή από τον δημιουργό Σταμάτη Σπίνο.

Έλα, παραδέξου το! Τώρα που το άκουσες σκέφτεσαι απέραντες γαλανές παραλίες του Αιγαίου με εσένα να κρατάς το κοκτέιλ ανά χείρας και να χορεύεις στους ρυθμούς της Stefania. Μην αγχώνεσαι. Θα γίνει σύντομα κι αυτό!