Πώς είναι να ζεις ανάμεσα σε cartoons της Disney; Οι φωτογραφίες θα σε πείσουν

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Πώς είναι να ζεις ανάμεσα σε cartoons της Disney; Οι φωτογραφίες θα σε πείσουν

Οι φωτογραφίες που θα σε κάνουν να θέλεις κι εσύ να μπεις μέσα στην οθόνη!

Όταν ήσουν παιδί, φαντάστηκες ποτέ τον εαυτό σου να μπαίνει στην οθόνη της τηλεόρασής για να κάνεις παρέα με τους αγαπημένους σου χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων; Αν ναι, είσαι μία από τα εκατομμύρια παιδιά που έχουν αυτή την επιθυμία!

Φυσικά, αυτό δεν είναι εφικτό, αλλά ο καλλιτέχνης, ηθοποιός και δάσκαλος ενός δημοτικού σχολείου φαντάζεται μια πραγματικότητα που θα μπορούσε να υφίσταται! Ο Samuel MB, ο οποίος είναι μεγάλος fan της Disney, χρησιμοποιεί το photoshop για να δημιουργήσει εικόνες που απεικονίζουν τον ίδιο να ζει ανάμεσα στους αγαπημένους του φανταστικούς ήρωες.

Ο Walt Disney είναι ο ήρωας του δικού μας παραμυθιού

Ο Samuel άρχισε να ενδιαφέρεται για τη δημιουργία μιας εικονικής πραγματικότητας μέσω φωτογραφιών από τότε που ήταν παιδί, από τότε που είδε την ταινία κινουμένων σχεδίων με ανθρώπους, το «Who Framed Roger Rabbit».



Πώς γεννήθηκε η ιδέα

«Μου άρεσε ο συνδυασμός animation και live δράσης», λέει στο My Modern Met. «Χρόνια αργότερα, έμαθα να χρησιμοποιώ το Photoshop και τώρα μου αρέσει να δημιουργώ φωτογραφίες συνδυάζοντας κινούμενα σχέδια στην πραγματική ζωή».


https://www.instagram.com/p/CROmCp7LSGt

Έκτοτε, ο Samuel έχει δημιουργήσει αμέτρητες φωτογραφίες που απεικονίζουν τα κινούμενα σχέδια να ζουν ανάμεσά του σε καθημερινή βάση. Το αποτέλεσμα; Συγκλονιστικό!. Κάθε εικόνα διαρκεί αρκετές ώρες για να ολοκληρωθεί όπως λέει ο ίδος, από την σύλληψη της ιδέας έως την απόδοση του τελικού αποτελέσματος. «Το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε είναι μια καλή ιδέα για να στήσω τη φωτογραφία», εξηγεί ο Samuel. «Μερικές φορές κάνω καθημερινά πράγματα στο σπίτι και ξαφνικά μού έρχεται η έμπνευση να δημιουργήσω μια φωτογραφία», λέει.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους