Black Panther 2: Το memorial του βασιλιά T'Challa & το δωμάτιο του θρόνου της Wakanda

Νατάσσα Σχοινά
Black Panther 2: Το memorial του βασιλιά T'Challa & το δωμάτιο του θρόνου της Wakanda

Ο Chadwick Boseman θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας.

Η 28η μέρα του Αυγούστου ήταν μία πολύ στενόχωρη μέρα για τον πλανήτη. Ο Chadwick Boseman, ο άνθρωπος που έφερε τον Black Panther στη μεγάλη οθόνη και στις καρδιές του κοινού, άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τη γενναία μάχη του με τον καρκίνο.

Το πιστό του κοινό, ακόμα και άνθρωποι που απλώς έτυχε να ακούσουν τα νέα, «πάγωσαν» και ταυτόχρονα ένιωσαν θαυμασμό για τον ηθοποιό και τον σιωπηλό μαχητή που έδινε τον καλύτερό του εαυτό στον κινηματογράφο, ενώ, μόλις έκλειναν τα φώτα, πάλευε με το στήριγμα της συζύγου του, Simone Ledward Boseman.

chadwick boseman


Όσο ο καιρός περνούσε, το κοινό της Marvel άρχισε να αναρωτιέται τι θα συμβεί με την επόμενη ταινία του Black Panther. Μέσα στα σενάρια, βρέθηκε η συνέχεια με CGI που θα αναπαριστά με τη βοήθεια της τεχνολογίας τον εκλιπόντα ηθοποιό. Το επικρατέστερο, όμως, ήταν τα ηνία να αναλάβει η αδερφή του King T’Challa, Shuri.




Τον Ιούνιο του 2021, η παραγωγή έβαλε και επίσημα μπροστά τις μηχανές, με ένα σύντομο βίντεο με το δωμάτιο του θρόνου της Wakanda να έχει ήδη κυκλοφορήσει.

Μέσα από τα The Wakanda Files που δημοσιεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2020 από τη Marvel, δίνεται ένα κλειδί μετάφρασης μερικών επιγραφών πάνω στους πυλώνες:

Αναπαύσου εν ειρήνη

Βασιλιάς T’Challa

Ο ήρωάς μας

Ήταν τιμή

Wakanda Για Πάντα

Φαίνεται, λοιπόν, πως η Marvel ενσωμάτωσε τον θάνατο του Boseman στο σενάριο και, με κάποιον ηρωικό τρόπο, όπως άξιζε και στον ηθοποιό και στον χαρακτήρα των κόμικς, έκλεισε την ιστορία του στη μεγάλη οθόνη.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Ιουλίου του 2022.