Lucifer 6η σεζόν: Η ημερομηνία κυκλοφορίας και το πρώτο επίσημο clip

Νατάσσα Σχοινά
Lucifer 6η σεζόν: Η ημερομηνία κυκλοφορίας και το πρώτο επίσημο clip

Ο Luci επιστρέφει πολύ πιο σύντομα απ' όσο πίστευες.

Περίμενες αρκετό καιρό να ακούσεις την ημερομηνία κυκλοφορίας της 6ης σεζόν του Lucifer. Με όλα όσα έφταναν στα αυτιά σου για την ακύρωση της σειράς μετά από την κάθε σεζόν, ένας φόβος σου είχε δημιουργηθεί για τη συνέχεια και για το αν μπορούσες να ενθουσιαστείς και να ανυπομονείς με ασφάλεια για νέα επεισόδια.

Σίγουρα, η προηγούμενη σεζόν είχε αρκετά πράγματα να ασχοληθείς. Οριακά θα αναφέρω τον θάνατο του Dan -γιατί πάλι θα μας πιάσουν τα κλάματα- και θα προχωρήσω στο hot ζητούμενο, γύρω από το οποίο αναμένεται να περιστραφεί η νέα σεζόν…

Η Kόλαση είναι άδεια και ο Tom Ellis είναι εδώ

lucifer 6thseason10


Ο
Lucifer έγινε ο νέος Θεός.

Οξύμωρο να το βλέπεις γραμμένο, ωστόσο στον κόσμο των κόμικς και των τηλεοπτικών σειρών, και τα πιο παράδοξα σενάρια μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Τι σημαίνει, όμως, αυτό για τη συνέχεια; Πώς θα συνδυαστεί ο νέος του ρόλος με τη σχέση του με την Chloe Decker; Θα πάψει να έχει διαβολική πλευρά και θα είναι 100% καλός;

Αυτές και πολλές ακόμα ερωτήσεις τριγυρίζουν στο μυαλό σου. Προς το παρόν, έχεις την απάντηση στην πιο βασική: Πότε επιστρέφει η 6η σεζόν.




Στο τέλος, του clip που δημοσιεύτηκε πρόσφατα από τη διάσημη πλατφόρμα, αποκαλύφθηκε η πολυπόθητη ημερομηνία: 10 Σεπτεμβρίου.

Θυμήσου με την παρακάτω gallery μερικές από τις σκηνές της 5ης σεζόν.