La Casa De Papel Part 5: Το νέο τρέιλερ, τα flashbacks του Berlin και η μυστηριώδης Tatiana

Νατάσσα Σχοινά
La Casa De Papel Part 5: Το νέο τρέιλερ, τα flashbacks του Berlin και η μυστηριώδης Tatiana

Πολύ σύντομα, τα νέα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα στο κοινό.

Στο τέλος του Part 4 του La Casa de Papel δεν μπορείς να πεις ότι τα πράγματα ήταν και ιδανικά. Κάθε άλλο. Έχοντας ήδη χάσει τη Nairobi σε μία συγκινητική για το κοινό σκηνή και, ενώ νόμιζαν ότι με τη διάσωση της Lisboa όλα πήγαιναν βάσει σχεδίου, η Alicia Sierra είχε άλλα σχέδια για την ομάδα του Profesor.

Η εγκυμονούσα αστυνομικός κατάφερε να κάνει αυτό που κανείς δεν είχε καταφέρει μέχρι πριν: να ανακαλύψει το κρησφύγετο του Sergio και να τον απειλεί με το πιστόλι, χωρίς να μπορεί κάποιος να προβλέψει με ποιον τρόπο θα παίξει το παιχνίδι της στη συνέχεια.

Το τρέιλερ για το Part 5 του La Casa de Papel

Το νέο τρέιλερ για το Part 5, ωστόσο, κυκλοφόρησε και έδωσε στους θεατές μία μικρή γεύση για όλα όσα πρόκειται να δουν στην πλατφόρμα του Netflix.




Στα άσχημα της υπόθεσης, ο στρατός έχει πάρει τώρα τα ηνία και τα όπλα και μαζί με αυτά την εντολή να τα δώσει όλα για να πιάσει τους κακοποιούς. Πυροβολισμοί, εκρήξεις και πόλεμος χωρίς κανόνες και καθωσπρεπισμούς για τα media βρίσκονται ανοιχτά πια στο παιχνίδι (σ.σ. Θυμήσου ότι μετά τις ρουκέτες που έριξε η ομάδα του Professor, η αστυνομία δε θέλει πια να κρατήσει τα προσχήματα).

Μέσα σε όλον αυτόν τον πανικό, όμως, τα flashbacks του Berlin και της πρώην συζύγου του, Tatiana, συνεχίζονται, κάτι που αναμενόμενα σε βάζει σε σκέψεις σχετικά με τον λόγο ύπαρξής τους.

#1 Η επιστροφή της Tatiana

Έχεις πια δει τόσα flashbacks με την Tatiana που δε γίνεται να μην εξυπηρετούν κάποιον σκοπό. Αυτή η τελευταία πρώην σύζυγος του Berlin -γιατί είχε 5 στο σύνολο- έχει κάτι το ιδιαίτερο που κάπου με κάποιον τρόπο θα επηρεάσει καταστάσεις. Μην ξεχνάς ότι ο Berlin ήταν τόσο ερωτευμένος μαζί της που είχε μοιραστεί και το πλάνο του Professor. Πολύ πιθανό να κάνει κάποια εμφάνιση προσεχώς.



«Το πιάνο και τα κοσμήματα είναι οι δύο ειδικότητές μου», είχε πει η Tatiana όταν συστήθηκε στην 3η σεζόν.

#2 Η Tatiana είναι η Sierra

Casa De Papel Tatiana - Novocom.top
La Casa de papel: ¿Quién es el padre del bebé de Alicia Sierra? | Terra  Chile



+

Ok, ναι, η ομοιότητα είναι εμφανής. Και οι δύο κοκκινομάλλες με αφέλειες που τους αρέσει να πιάνουν τα μαλλιά τους αλογοουρά. Όμως, υπάρχουν κάποια προβλήματα. Ηλικιακά τα νούμερα δε βγαίνουν. Η Tatiana είναι πολύ μικρή στα πλάνα του γάμου της με τον Berlin -που δεν απέχει τόσα χρόνια από το σήμερα-. Έπειτα, η Sierra είναι έγκυος και, αν ακολουθήσουμε την υπόθεση ότι το παιδί είναι του Berlin, τότε αυτός πρέπει να βρήκε κάποιον τρόπο να επιβιώσει.

#3 Ο Berlin είναι ζωντανός



Κάπως έτσι, εμφανίζεται το τελευταίο σενάριο. Υπάρχει περίπτωση ο Berlin να είναι ζωντανός; Να βρήκε τρόπο να επιβιώσει από το γάζωμα των όπλων και ο Professor να έχει ακόμη τον αδερφό του -Γιατί, ναι, έγινε και αυτή η αποκάλυψη-;

Το Part 5 της σειράς θα προβληθεί σε δύο μέρη: 3 Σεπτεμβρίου και 3 Δεκεμβρίου 2021.