The Crown 5η σεζόν: Οι πρώτες photos της Diana και του Καρόλου (+ όλοι οι χαρακτήρες)

Νατάσσα Σχοινά
The Crown 5η σεζόν: Οι πρώτες photos της Diana και του Καρόλου (+ όλοι οι χαρακτήρες)

Ανατριχιαστική η ομοιότητα της Debicki με την εκλιπούσα πριγκίπισσα.

Μόλις τον προηγούμενο μήνα άρχισαν τα γυρίσματα για την 5η σεζόν του The Crown. Η σειρά του Netflix που έχει καθηλώσει εκατομμύρια θεατές στις οθόνες τους με τις διηγήσεις για τη βασιλική οικογένεια και τα μέλη της ετοιμάζεται να επιστρέψει το 2022 με πολλά πολυαναμενόμενα συμβάντα του παρελθόντος να βρίσκονται στο πρόγραμμα.

Στην προηγούμενη σεζόν, οι σχέσεις της πριγκίπισσας Diana με τον Κάρολο δεν ήταν σε καλό σημείο. Και οι δύο ήταν δυστυχισμένοι. Εκείνος χρόνια ερωτευμένος με την Camila και η Diana να προσπαθεί να επιβιώσει μέσα σε μία ζωή που την καταπίεζε ψυχολογικά.



Η βασίλισσα Ελισάβετ φυσικά και δεν ήθελε να ακούσει ούτε την ιδέα ενός χωρισμού, βλέποντας, μάλιστα, τον γιο και τη νύφη της ως κακομαθημένους νέους που δεν έχουν κανέναν λόγο να υποφέρουν.

Ενώ περιμένεις με ανυπομονησία τα νέα επεισόδια, όλο και περισσότερες πληροφορίες καταφτάνουν σχετικά με τη συνέχεια. Όπως ξέρεις, κάθε δύο χρόνια οι ηθοποιοί που υποδύονται τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αλλάζουν για να συμβαδίσουν με το πέρας του χρόνου.

https://www.instagram.com/p/CSpIoA5DZvE

Who plays who

Πριγκίπισσα Diana – Elizabeth Debicki

Η Debicki αναλαμβάνει τα χρέη του ρόλου της πριγκίπισσας Diana. Η ομοιότητα είναι σοκαριστική και σε αυτό δίνονται και τα ανάλογα credits στην παραγωγή που επιμελήθηκε όλο της το look.

the crown season5 3


Η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Diana στην 5η σεζόν

Πρίγκιπας Κάρολος – Dominic West

Αυτή ήταν μία κατά γενική ομολογία έκπληξη, αφού οι φανς δεν μπορούσαν με τίποτα να φανταστούν τον Dominic West στη θέση του Καρόλου, όσο και να έκαναν υποθέσεις σχετικά με τον πιθανό ηθοποιό που θα αναλάβει τον ρόλο του. Τώρα, μάλιστα, έχουμε και την πρώτη του φωτογραφία ως γιου της Ελισάβετ.

the crown season5 2


Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του Καρόλου στην 5η σεζόν

Πριγκίπισσα Άννα – Claudia Harrison

Το επόμενο νέο entry στο cast του The Crown είναι η Claudia Harrison (Margaret Livingston, Delina, Murphy’s Lay) υποδυόμενη τη μικρότερη κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσα Άννα. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους από τα γυρίσματα με παρκά και μαντήλια στα μαλλιά πάνω σε σκάφος.




Βασίλισσα Ελισάβετ – Imelda Staunton

Δεν τίθεται θέμα για το υποκριτικό ταλέντο της Imelda Staunton. Η Βρετανίδα ηθοποιός βρίσκεται εδώ και δεκαετίες στον χώρο και έχει ξεχωρίσει στον ρόλο της Dolores Umbridge στο franchise του Harry Potter. Το βλέμμα της στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε το Netflix είναι ίδιο με της Ελισάβετ.

the crown season5


Πρίγκιπας Φίλιππος – Jonathan Pryce

Άλλο ένα μεγαθήριο της υποκριτικής, ο Jonathan Pryce που έχει διαπρέψει με τις ερμηνείες του στο Game of Thrones, στους Πειρατές της Καραϊβικής, στο Game of Thrones, κ.α. θα υποδυθεί τον σύζυγο της Ελισάβετ.

the crown jonathan pryce


Πριγκίπισσα Μαργαρίτα – Lesley Manville

Τα ηνία από την εξαιρετική Helena Bonham Carter θα παραλάβει η Lesley Manville και θα ενσαρκώσει την πριγκίπισσα Μαργαρίτα σε μία μεγαλύτερη ηλικία.

the crown manville

«Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη που θα παίξω την πριγκίπισσα Μαργαρίτα», είπε η Manville για τον ρόλο.