Like bird's eye: Πώς μπορείς να δεις τις πυραμίδες της Γκίζας από ψηλά (photos)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Like bird's eye: Πώς μπορείς να δεις τις πυραμίδες της Γκίζας από ψηλά (photos)

Ο Ουκρανός φωτογράφος Alexander Ladanivskyy χρησιμοποίησε ένα drone για να καταγράψει τις πυραμίδες της Γκίζας της Αιγύπτου από ψηλά.

Οι πυραμίδες της Γκίζας αποτελούν τις πιο διάσημες πυραμίδες του κόσμου. Η κατασκευή τους υπολογίζεται στο 2580 π.Χ. και βρίσκονται στη Νεκρόπολη της Γκίζας. Πιθανολογείται ότι χρησιμοποιήθηκαν για τον ενταφιασμό Φαραώ και κατασκευάστηκαν από την τέταρτη δυναστεία των Αιγυπτίων. Η Μεγάλη Πυραμίδα στη Γκίζα έχει χαρακτηριστεί ώς ένα από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου. Ο κατάλογος περιελάμβανε επίσης τον Φάρο της Αλεξάνδρειας και τους Κρεμαστούς Κήπους της Βαβυλώνας.

Οι φωτογραφίες από ψηλά

Χάρη στην έξυπνη φωτογραφία του Ουκρανού ταξιδιωτικού φωτογράφου Alexander Ladanivskyy με drone, όλοι μπορούν τώρα να δουν αυτά τα θαύματα από ψηλά. Ο Ladanivskyy ειδικεύεται στη φωτογραφία ταξιδιού, καταγράφοντας μοναδικές απόψεις από την Τανζανία έως τη Νορβηγία.


https://www.instagram.com/p/CM9AGQ2HCHx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού της Αιγύπτου

Ενώ οι λήψεις του είναι αρκετές για να εμπνεύσουν την περιπλάνηση, μπορούν επίσης να προσδώσουν προοπτική που δεν έχουν ακόμη και έμπειροι ταξιδιώτες ανακαλύψει. Για τις φωτογραφίες του στις πυραμίδες, συνεργάστηκε με το Υπουργείο Τουρισμού της Αιγύπτου για να καταγράψει μοναδικά πλάνα χρησιμοποιώντας την κάμερα από το drone του.

Το Αιγυπτιακό ξύλινο άγαλμα 4.500 ετών με τα κρυστάλλινα μάτια εντυπωσιάζει με την τεχνική του

Το drone πέταξε επάνω και γύρω από τη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας και προσφέρει μια συναρπαστική ματιά στο ψηλότερο άκρο της φημισμένης αυτής κατασκευής που στέκει στον χρόνο για χιλιάδες χρόνια.

Δες τις εκπληκτικές εικόνες από το drone...