Το Matrix 4 έχει επίσημο όνομα! Neo και Trinity άγνωστοι μεταξύ τους

Νατάσσα Σχοινά
Το Matrix 4 έχει επίσημο όνομα! Neo και Trinity άγνωστοι μεταξύ τους

Το CinemaCon αποκάλυψε νέες πληροφορίες για την ταινία και το σενάριό της.

Τον περασμένο Φεβρουάριο κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες σχετικά με το όνομα της νέας ταινίας Matrix. Η 4η ταινία του επιτυχημένου franchise ετοιμάζεται να έρθει στις κινηματογραφικές αίθουσες δημιουργώντας ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα reboot ιστοριών.

Ο τίτλος «The Matrix: Ressurections» είχε ακουστεί χωρίς, όμως, κάποια επίσημη επιβεβαίωση. Τελικά, κατά τη διάρκεια του CinemaCon -η πιο σημαντική συγκέντρωση των ιδιοκτητών των κινηματογράφων από όλον τον κόσμο- (23-26 Αυγούστου) οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν.

Ο Keanu Reeves επιστρέφει με το Matrix 4! Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

the matrix reboot6

The Matrix: Resurrections

Εκτός από το όνομα της νέας ταινίας, ο δημοσιογράφος του Hollywood Reporter Aaron Couch έκανε μία σειρά από tweets στα οποία αποκάλυπτε περισσότερες πληροφορίες για το story, το οποίο εξελίσσεται με έναν απρόσμενο τρόπο.

«Παιδιά, δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω με το Matrix. Ουάου! Λέγεται The Matrix: Resurrections.

Ο Thomas Anderson κάνει ψυχοθεραπεία έχοντας ξεχάσει το Matrix. Συναντά την Trinity σε μία καφετέρια. Κανένας από τους δύο δε θυμάται τον άλλον»

«Ο Neo παίρνει δύο χάπια τη μέρα συνταγογραφημένα από τον γιατρό του. Τελικά, συναντάει έναν άντρα που είναι ντυμένος σαν τον Μορφέα, ο οποίος του προσφέρει ένα κόκκινο χάπι. Ο Neo μοιάζει να έχει μερικές νέες δυνάμεις από την τελευταία φορά (ελέγχει έναν πύραυλο με τηλεκίνηση)»

Keanu Reeves 90S GIF

Το reboot μέσα στο Matrix

Φυσικά και το κοινό ανυπομονεί να δει τον Keanu Reeves και την Carrie-Anne Moss να αναβιώνουν τους εικονικούς τους ρόλους στο franchise, αλλά το γεγονός ότι δε θυμούνται ο ένας τον άλλον μάλλον σημαίνει ότι έχει γίνει κι άλλο reboot στο Matrix -όπως είχε αποκαλύψει ο Architect ότι έχει συμβεί πολλές φορές- και η ιστορία έχει ξεκινήσει από την αρχή.



Keanu Reeves: Ο μη ηθελημένα γόης του Hollywood μέσα από τέσσερις ταινίες

Οι νέες πληροφορίες σε κάνουν να ανυπομονείς ακόμα περισσότερο.