Ρώτησα 7 φίλες μου να μου πουν πώς θα ήταν ο τέλειος ο Bachelor ο σωστός

Ρώτησα 7 φίλες μου να μου πουν πώς θα ήταν ο τέλειος ο Bachelor ο σωστός

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Bachelor, πήρα τη γνώμη του κοινού και όπως θα δεις... οι απόψεις διίστανται.

Η νέα κρυφή ενοχή για τα τηλεοπτικά μας βράδια, ο σέξι Bachelor του Alpha κάνει απόψε πρεμιέρα στις 21:00, με τον πολυσυζητημένο Αλέξη Παππά στον ρόλο του άντρα που τον θέλουν όλες οι γυναίκες. I Couldn't Help But Wonder, λοιπόν, που θα έγραφε και η αγαπημένη Carrie Bradshaw στο Sex and the City, αν υπάρχει τελικά εκεί έξω ο άντρας αυτός που μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να τον διεκδικήσεις μέχρι τελικής πτώσεως, να φτάσεις στα άκρα, να πέσεις στα πατώματα, να επιμείνεις όσο δεν επέμεινες ποτέ στη ζωή σου.

Πώς είναι άραγε ο άντρας των ονείρων μας;

Στο Bachelor ριάλιτι οι 21 κοπέλες περνούν κυριολεκτικά από 40 κύματα για να κλέψουν την καρδιά του Αλέξη, να ζήσουν έναν παράφορο έρωτα μαζί του και να κερδίσουν την καρδιά του (για να προχωρήσω το σκεπτικό μου, ας θεωρήσουμε βέβαια δεδομένο ότι στο σενάριο του τέλειου Bachelor που συζητάμε δεν περιλαμβάνεται μεγάλο χρηματικό έπαθλο, σαν αυτό που διεκδικούν τα κορίτσια στο ριάλιτι του Alpha)!

Και το ερώτημα που θέλω να σου θέσω είναι το εξής: Είναι ο Αλέξης ο Bachelor ο σωστός, ο τέλειος, ο καταπληκτικός; Κι αν όχι, ποιος θα μπορούσε να είναι; Ρώτησα, λοιπόν, τις φίλες μου τη δική τους γνώμη και οι απαντήσεις... είναι μάλλον απρόσμενες.

Εσύ με ποια απάντηση ταυτίζεσαι αλήθεια;

Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς μοιράζει τριαντάφυλλα στην πρεμιέρα, αλλά εισπράττει και μια απόρριψη!

https://www.instagram.com/p/CTcHCectxKN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

7 φίλες αποκάλυψαν πώς θα ήταν ο δικός τους dreamy Βachelor

https://www.instagram.com/p/CTfLJkhnL42/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

1) Μαρία Ρ.- Ένα αγόρι που να αγαπά τις γυναίκες. Να σέβεται όλες τις γυναίκες και κατ' επέκταση εμένα. Να είναι ειλικρινής, γενναιόδωρος και καθόλου ζηλιάρης. Να ξέρει να αγαπά αληθινά και να φροντίζει.

2) Eιρήνη Σ.- Σοβαρός με χιούμορ, στοργικός και να δείχνει τα συναισθήματα του.

3) Ιωάννα Α.- Αυτός που σε ακούει επειδή θέλει να σε ακούσει όχι επειδή θα έπρεπε, αλλά επειδή ενδιαφέρεται πραγματικά.

4) Ελένη Κ.- Αυτός που ενώ έχει πολλές επιλογές ξοδεύει συνειδητά τον χρόνο του μαζί σου χωρίς να τον νοιάζουν οι υπόλοιπες επιλογές. Ενδιαφέρεται να γνωρίσει ξεχωριστά και μόνο εσένα.

5) Κατερίνα Π.- O Bachelor που ήθελα να διεκδικήσω, θα ήθελα να είναι αληθινός. Βαρέθηκα τα ψεύτικα προφίλ στα social γεμάτα ψέματα και μισές αλήθειες. Θέλω έναν άνθρωπο που να με διεκδικήσει από κοντά όπως παλιά, με το βλέμμα, με ένα χάδι κι όχι με ένα poke back.

6) Χριστίνα Τ.- Ο άντρας που θα έμπαινα στην διαδικασία να τον διεκδικήσω θα ήθελα να είναι το απόλυτο αρσενικό. Τι εννοώ; Να εκπέμπει αυτοπεποίθηση, ειλικρίνεια και να έχει εκρηκτικό ταπεραμέντο. Επιπλέον θα ήθελα να είναι gentleman.

7) Δήμητρα Θ.- Σίγουρα θα ήθελα να είναι ρομαντικός και ειλικρινής. Να δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του και να σε κερδίζει με το βλέμμα.



Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Παππά ως Bachelor- Η αποκάλυψη για την Ελευθερίου (video)

Eμείς δεν έχουμε παρά να αναμένουμε το αποψινό πρώτο επεισόδιο του Bachelor που κάνει πρεμιέρα σε λίγες ώρες...!

* Κι όπως κατάλαβες οι απαντήσεις είναι απρόσμενες γιατί το προφίλ του άντρα που περιγράφουν τα κορίτσια δεν είναι ούτε εξτραβαγκάντζα, ούτε ο πρίγκιπας του παραμυθιού. Ένα αγόρι της διπλανής πόρτας είναι αυτό που θέλουμε τελικά κορίτσια;

Πηγή κεντρικής: @alexispappas