James Bond: Το «No Time to Die» είναι μια ταινία που αξίζει να δεις στο σινεμά (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
James Bond: Το «No Time to Die» είναι μια ταινία που αξίζει να δεις στο σινεμά (photos)

Ο σκηνοθέτης, Cary Fukunaga, μίλησε για τα γυρίσματα εν μέσω πανδημίας και το τελικό αποτέλεσμα που αναμένεται να μας συναρπάσει.

Αν είσαι λάτρης των ταινιών James Bond και αθεράπευτα ερωτευμένη με τον πράκτορα #007 (όπως εγώ!), τότε σίγουρα αναμένεις πώς και πώς την επερχόμενη ταινία με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, «No Time to Die».

Η πολυαναμενόμενη παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας του Cary Fukunaga θα γίνει τελικά στις 28 Σεπτεμβρίου στο Royal Albert Hall του Λονδίνου. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της ταινίας στο Twitter, δίνοντας έτσι τέλος σε όλες τις φήμες που ήθελαν την ταινία να αναβάλλεται ξανά εξαιτίας του νέου κύματος της πανδημίας covid-19 που πλήττει τον πλανήτη.



Τα γυρίσματα εν μέσω covid-19 και η αλλαγή σκηνοθέτη

Το «No Time to Die» ήταν μία από τις ταινίες που επηρεάστηκαν άμεσα από την πανδημία του Κορονοϊού. Μετά από μια πρώτη αναβολή λόγω αλλαγής σκηνοθέτη (ο Cary Fukunaga αντικατέστησε τον Danny Boyle) από τον Νοέμβριο του 2019 στον Φεβρουάριο του 2020 και μετά τον Απρίλιο του 2020, η ταινία αναβλήθηκε ξανά. Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο του 2020, αργότερα για τον Απρίλιο του 2021 και εν τέλη για τον Οκτώβριο του 2021.

bond6

O Daniel Craig με τον σκηνοθέτη Cary Fukunaga κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «No Time to Die».

Οι αποκαλύψεις του σκηνοθέτη Cary Fukunaga

Ο 44χρονος Αμερικανός σκηνοθέτης μετρά αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Μετά την αποχώρηση του Danny Boyle, ο Fukunaga καλέστηκε να σκηνοθετήσει τη 25η ταινία James Bond, «No Time to Die». Ο σκηνοθέτης σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο Associated Press μίλησε για την εμπειρία του ως μέλος.

«Θέλαμε να δέσουμε πολλά κενά σημεία ή θέματα στην πλοκή που δημιουργήθηκαν στις τέσσερις τελευταίες ταινίες. Έτσι, η μεγαλύτερη έμφασή μου δόθηκε στο να προσπαθήσω να φτιάξω την ιστορία σε όλα τα επίπεδα. Η ικανότητά μου να επικεντρωθώ σε εξειδικευμένα πλάνα ήταν προφανώς πρωταρχικό μέλημα» ανέφερε ο Fukunaga.

Όταν ερωτήθηκε εάν είναι ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα ο σκηνοθέτης δήλωσε: «Ναι. Κάθε φορά που κάνεις κάτι, θέλεις να το αλλάξεις και να κάνεις τα πράγματα καλύτερα. Νομίζω όμως ότι λαμβάνοντας υπόψη τα πάντα, αυτή η ταινία μοιάζει σαν να χρειάστηκαν χρόνια για να γυριστεί ενώ γυρίστηκε μόλις σε ένα χρόνο», συμπλήρωσε.

https://www.instagram.com/p/CTl-l2kIuCT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το «No Time to Die» έρχεται στους κινηματογράφους

Στην Αγγλία το «No Time to Die» θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου ενώ μέχρι τις αρχές Οκτώβρη θα προβάλλεται σε όλον τον κόσμο. Στην Ελλάδα η ταινία είναι προγραμματισμένη για έξοδο στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 30 Σεπτεμβρίου, σε διανομή της Tulip Entertainment.

Daniel Craig: Ο James Bond βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλευρό της Kate Hudson (photos)



Πηγή φωτογραφιών: apimages.com