«Don't look up»: Το πρώτο trailer της ταινίας του Leonardo DiCaprio και της Jennifer Lawrence

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Don't look up»: Το πρώτο trailer της ταινίας του Leonardo DiCaprio και της Jennifer Lawrence

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα σε περιορισμένες κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Δεκεμβρίου 2021 ενώ αργότερα θα προβληθεί στο Netflix.

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της επερχόμενης ταινίας του Adam McKay (έχει σκηνοθετήσει το Vice και το The Big Short) «Don’t Look Up» από το Netflix. Πρωταγωνιστές της μαύρης κωμωδίας ο 46χρονος Leonardo DiCaprio και η 31χρονη Jennifer Lawrence τους οποίους πλαισιώνει ένα λαμπερό cast με γνωστά ονόματα της παγκόσμιας showbiz. Tο κόστος της ταινίας ανήλθε σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ, με τους συνδρομητές του Netflix να περιμένουν αγωνιωδώς την πρώτη προβολή.

Στη νέα ταινία που θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου σε περιορισμένες κινηματογραφικές αίθουσες και στο Netflix στις 24 Δεκεμβρίου θα δούμε τους: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Jonah Hill, Meryl Streep, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande, Scott Mescudi, Rob Morgan και Cate Blanchett.

https://www.instagram.com/p/CTkXiw1Nl-Z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Leonardo DiCaprio είναι ο mr Planet! Πώς έχει αφιερώσει τη ζωή του στη διάσωση του πλανήτη

Η υπόθεση

https://www.instagram.com/p/CTkKmQ1j2RI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Κέιτ Ντιμπιάσκι (Jennifer Lawrence), φοιτήτρια αστρονομίας και ο καθηγητής της Δρ. Ράνταλ Μίντι (Leonardo DiCaprio) κάνουν μια εκπληκτική ανακάλυψη ενός κομήτη που περιφέρεται γύρω από το ηλιακό σύστημα. Το πρόβλημα είναι πως βρίσκεται σε πορεία άμεσης σύγκρουσης με τη Γη.

Η ταινία ακολουθεί τους δύο αστρονόμους (που υποδύονται ο Leonardo DiCaprio και η Jennifer Lawrence) που προσπαθούν να ενημερώσουν την Πρόεδρο των ΗΠΑ πως ένας κομήτης έρχεται να καταστρέψει τη Γη. Το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν τους πιστεύει με αποτέλεσμα να πασχίζουν να αποδείξουν ότι έχουν δίκιο και ταυτόχρονα να προστατέψουν τον κόσμο από την επικείμενη καταστροφή.

https://www.instagram.com/tv/CTkFjexHqVU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ξέρετε πόσες συναντήσεις είχαμε που μας ανέφεραν ότι ο κόσμος τελειώνει" τα τελευταία δύο χρόνια;» ακούγεται να λέει η Meryl Streep (που υποδύεται την Πρόεδρο των ΗΠΑ) κατά τη διάρκεια του trailer.



Οι χαρακτήρες του DiCaprio και της Lawrence (Randall και Kate) πραγματοποιούν περιοδεία στα μέσα ενημέρωσης με στόχο να γνωστοποιήσουν την επικείμενη καταστροφή που περιμένει τον πλανήτη μας. Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Leonardo DiCaprio απείχε από την μεγάλη οθόνη για 2 ολόκληρα χρόνια και συγκεκριμένα από το 2019 όπου τον είδαμε στο «Once Upon A Time In Hollywood» του Quentin Tarantino.



Εμείς δεν έχουμε παρά να αναμένουμε την προβολή της ταινίας που όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει έντονα φέτος.

Πηγή κεντρικής: @netflixfilm

Πριν φύγεις όμως κάνε κλικ στη gallery που ακολουθεί για να δεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα του «Don't Look Up».