The Witcher: Geralt και Ciri μαζί στο Kaer Morhen – Το look του Vesemir στη νέα σεζόν

Νατάσσα Σχοινά
The Witcher: Geralt και Ciri μαζί στο Kaer Morhen – Το look του Vesemir στη νέα σεζόν

Ο Geralt πηγαίνει να εκπαιδεύσει τη Ciri και συναντά τον μέντορά του.

Δύσκολο να το συνειδητοποιήσεις, κι όμως, πλησιάζουν να κλείσουν δύο χρόνια από την κυκλοφορία της πρώτης σεζόν «The Witcher». Ήταν τότε Δεκέμβριος του 2019. Μία μέρα πριν, έτυχε να είμαι καλεσμένη σε brunch περίπου 10 ατόμων. Βασικό κομμάτι της συζήτησης στο τραπέζι - η άφιξη του Geralt of Rivia.

Για τους gamers, αυτό το όνομα δεν ξεχνιέται εύκολα. Το video game του Witcher θεωρείται μέχρι σήμερα στα καλύτερα ever. Η CD Project έκανε εξαιρετική δουλειά στην παρουσίαση της ιστορίας στις κονσόλες, όμως, τίποτα δε θα ήταν εφικτό, χωρίς πρώτα ο Andrzej Sapkowki να είχε προβεί στη σύλληψη και στην τοποθέτηση στο χαρτί του απαυγάσματος της φαντασίας του.



Geralt και Ciri μαζί στο Kaer Morhen

Το Netflix, μερικούς μήνες πριν τη δεύτερη σεζόν -17 Δεκεμβρίου- αποφάσισε να δημοσιεύει τα πρώτα clips με τους ήρωες. Σε αυτά, ο Geralt (Henry Cavill) συναντάει τη Ciri (Freya Allen) και πηγαίνουν μαζί στο Kaer Morhen, όπου εκπαιδεύονται οι Witchers. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα παλιό κάστρο τοποθετημένο στα βουνά του Hertch και μπορεί κάποιος να φτάσει εκεί μόνο με το «The Witchers Trail» που, μάλιστα, έχει το ψευδώνυμο «The Killer» («Ο δολοφόνος»).



The Witcher: O Henry Cavill υπέφερε πολύ για μία συγκεκριμένη σκηνή (video)

Here comes Vesemir

Στο Kaer Morhen είναι που συναντάνε τον Vesemir (Kim Bodnia), τον Witcher που λειτούργησε ως πατρική φιγούρα για τον Geralt, μαζί με άλλους Witchers. O Vesemir ήταν, μάλιστα, ένα από τα λιγοστά μέλη της Σχολής του Λύκου που επιβίωσαν από τη μεγάλη επίθεση στο Kaer Morhen (σ.σ. Αν έχεις δει το animated prequel της σειράς, The Witcher: Nightmare of the Wolf, έχεις δει ακριβώς και την επική μάχη κατά την οποία ένας όχλος επιτέθηκε στους Witchers).



H παραγωγή έκανε πολύ καλή δουλειά με την εμφάνιση του Bodnia, με αποτέλεσμα να προσεγγίζει κατά πολύ την εικόνα του χαρακτήρα στο video game.

witcher season 2 vesemir9

Η δεύτερη σεζόν του Witcher θα διηγηθεί τα γεγονότα του Blood of Elves, μεταφέροντας πολλούς αγαπημένους χαρακτήρες, όπως Coën, Lambert, Eskel στη μικρή οθόνη.