O Henry Cavill ξαναέρχεται πολύ σύντομα στις οθόνες μας και το cast της ταινίας είναι «φωτιά»

O Henry Cavill ξαναέρχεται πολύ σύντομα στις οθόνες μας και το cast της ταινίας είναι «φωτιά»

Να μια ταινία που μας έκανε να ανυπομονούμε.

Την ώρα που όλοι βρισκόμαστε σε καραντίνα και περνάμε την ώρα μας κάνοντας ατελείωτο binge-watching στις σειρές που έχουμε στη διάθεσή μας online, μία παραγωγή με φανταστικό cast βρίσκεται καθ’ οδόν προς τις οθόνες μας και κανείς δεν της έχει δώσει μέχρι στιγμής τη σημασία που της αρμόζει.

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, από τα βασικά. H Enola Holmes είναι μία ταινία που κατά πάσα πιθανότητα, αν δεν ήμασταν σε καραντίνα, θα βλέπαμε να κυκλοφορούσε στις κινηματογραφικές αίθουσες. Τώρα, όμως, λόγω κατάστασης, θα την απολαύσουμε online.

Πρωταγωνίστρια είναι η αδερφή του Sherlock και του Mycroft, Enola, όπως ακριβώς την έχει παρουσιάσει η Nancy Springer μέσα από μία σειρά έξι βιβλίων. Η ιστορία εκεί θέλει τους δύο αδερφούς να αποφασίζουν να τη στείλουν σε ένα σχολείο καλών τρόπων παρά τη θέλησή της. Με το πείσμα και τη βοήθεια της μαμάς τους, η οποία έχει εξαφανιστεί, εκείνη πηγαίνει στο Λονδίνο, όπου ξεκινάει καριέρα ντεντέκτιβ.




Η υπόθεση από μόνη είναι σαφώς ενδιαφέρουσα, ειδικά αν σ’ αρέσουν τέτοιου τύπου ταινίες μυστηρίου, όμως αυτό που την κάνει να μπαίνει κατευθείαν στα must-watch είναι άλλο: το cast της.

Την Enola θα υποδυθεί όχι άλλη από την πρωταγωνίστρια του Stranger Things, Millie Bobby Brown. Στους ρόλους των αδερφών της θα δούμε τον Henry Cavill, που πλέον προστίθεται κι επίσημα στη μεγάλη λίστα των ηθοποιών που έχουν γίνει Sherlock, και τον Sam Claflin aka Mycroft. Ποια θα κάνει τη μαμά τους; Η μία και μοναδική Helena Bonham Carter.

Το πότε ακριβώς θα γίνει η κυκλοφορία της ταινίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, όμως η εταιρεία παραγωγής πούλησε ήδη τα δικαιώματα για την online διάθεσή της, οπότε μάλλον αυτή θα γίνει πολύ άμεσα.

Περιμένουμε με ανυπομονησία.