5 ταινίες που βλέπω ξανά και ξανά, part 2 (video)

Τσακιρίδου Χριστίνα
5 ταινίες που βλέπω ξανά και ξανά, part 2 (video)

Πιστεύω ακράδαντα πως το replay είναι ένα κουμπί που αξίζει να χρησιμοποιήσεις σε ορισμένες ταινίες.

Το να παρακολουθήσεις μια καλή ταινία θεωρώ ότι είναι μια από τις ωραιότερες ασχολίες για τον ελεύθερό σου χρόνο. Ο κινηματογράφος ήταν πάντα μία από τις μεγάλες μου αδυναμίες και παραμένω σινεφίλ μέχρι και σήμερα με ιδιαίτερη αδυναμία στις ταινίες δράσης.

Ζούμε στην εποχή της απόλυτης τεχνολογίας με το streaming να αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο. Οι μεγάλες πλατφόρμες μας δίνουν μια πληθώρα επιλογών που ικανοποιεί ακόμη και τον πιο απαιτητικό τηλεθεατή. Δεν σου κρύβω πως υπάρχουν μερικές ταινίες τις οποίες έχω δει ήδη άπειρες φορές παρόλα αυτά όταν θέλω να παρακολουθήσω κάτι ευχάριστο τις επιλέγω ξανά.

6 ταινίες που βλέπω ξανά και ξανά (video)

Οι 5 ταινίες που βλέπω ξανά και ξανά (και ξανά!)

tainies7

1) Mission: Impossible - Fallout



Αν είσαι λάτρης των Επικίνδυνων Αποστολών, είμαι βέβαιη πως θα το λατρέψεις. Το έχω δει χωρίς υπερβολή 5 φορές και θα το έβλεπα ακόμη μία αν μου γίνει πρόταση.

Ο Ίθαν Χαντ (Τομ Κρουζ) και τα μέλη της ομάδας IMF (Άλεκ Μπάλντουιν, Σάιμον Πεγκ, Βινγκ Ρέιμς) συντάσσονται με γνώριμους συμμάχους (Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Μισέλ Μόναγκαν), καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα μετά από μια αποστολή που πήγε στραβά. Χένρι Κάβιλ, Άντζελα Μπάσετ και Βανέσα Κίρμπι συμπληρώνουν το δυναμικό καστ, ενώ ο Κρίστοφερ Μακουάρι επιστρέφει στο τιμόνι της σκηνοθεσίας.

2) Ένα Αστέρι Γεννιέται-A Star is Born



Σαν μεγάλη fan της Lady Gaga, δεν υπήρχε περίπτωση να μην δω την πρώτη της κινηματογραφική απόπειρα. Ένας θυελλώδης έρωτας, πλοκή και ερμηνείες που κυριολεκτικά σε καθηλώνουν.

Το τρίτο remake της διαχρονικής και αξεπέραστης ιστορίας ενός καταδικασμένου έρωτα στον λαμπερό κόσμο του θεάματος αποκαλύπτει το σκηνοθετικό ταλέντο του Μπράντλεϊ Κούπερ και –κυρίως- επανασυστήνει θριαμβευτικά τη Lady Gaga ως κινηματογραφική πρωταγωνίστρια.

3) Άρωμα γυναίκας



Ο Αλ Πατσίνο ενσαρκώνει εξαιρετικά τον ρόλο του και παρόλο που γυρίστηκε πριν αρκιετά χρόνια, η ταινία μας περνά πολλά, διαχρονικά μηνύματα.

Το Άρωμα Γυναίκας είναι αμερικανική δραματική ταινία του 1992 σε σκηνοθεσία του Μάρτιν Μπρεστ. Η ιστορία αφορά έναν νεαρό μαθητή ο οποίος προσλαμβάνεται ως βοηθός ενός τυφλού και οξύθυμου συνταξιούχου στρατιωτικού.

4) Reminiscence



Μια ταινία που με εξέπληξε θετικά και ομολογώ ότι παράλληλα με συγκίνησε. Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας και μια ιστορία μυστηρίου που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό.

Yπόθεση:Ένας επιστήμονας επινοεί ένα μέσο που σου επιτρέπει να ξαναζείς το παρελθόν σου και χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να βρει την χαμένη του αγάπη.

5) Spectre



Εντάξει, δεν νοείται να μην υπάρχει έστω μία ταινία του θρυλικού #007 στο top 5 μου. Ο Daniel Craig ερμηνεύει εξαιρετικά τον James Bond ενώ η guest star, Μonica Belucci αφήνει το στίγμα της.

Υπόθεση: Ένα κωδικοποιημένο μήνυμα από το παρελθόν στέλνει τον James Bond σε μια μοναχική αποστολή στην Πόλη του Μεξικού και τελικά στη Ρώμη, όπου συναντά τη Lucia Sciarra (Monica Bellucci), την όμορφη και απαγορευμένη χήρα ενός περιβόητου εγκληματία. Ο Bond εισχωρεί σε μία μυστική συνάντηση και ανακαλύπτει την εγκληματική οργάνωση, γνωστή ως SPECTRE.

Πηγή κεντρικής: pexels.com