Ο Daniel Craig αποκτά αστέρι στο Walk of Fame δίπλα σε έναν άλλο James Bond

Νατάσσα Σχοινά
Ο Daniel Craig αποκτά αστέρι στο Walk of Fame δίπλα σε έναν άλλο James Bond

Με την κυκλοφορία της τελευταία του ταινίας ως James Bond, έρχεται και το αστέρι του στη Λεωφόρο της Δόξας.

Η νέα ταινία του James Bond, «No Time To Die», κυκλοφορεί επιτέλους στους κινηματογράφους μετά από μεγάλη αναμονή λόγω του ξεσπάσματος της πανδημίας. Αν έχεις προλάβει να τη δεις, σίγουρα έχεις σχηματίσει τη δική σου άποψη σχετικά με την αμφιλεγόμενη εξέλιξη των πραγμάτων. Είτε, όμως, ανήκεις σε εκείνους που λάτρεψαν το story είτε σε αυτούς που θα προτιμούσαν να έχει πάρει άλλη τροπή, σίγουρα θα σου δημιουργήθηκε ένα περίεργο συναίσθημα που αυτή είναι η τελευταία ταινία του franchise με τον Daniel Craig στον ρόλο του 007.

Ο 53χρονος ηθοποιός παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του «No Time To Die» στο Λονδίνο και τίμησε το Royal Albert Hall με κοστούμι και παπιγιόν -αν και ελαφρώς απρόσμενο χρώμα (ροζ)- όπως αρμόζει σε έναν James Bond.



No Time To Die: Πρεμιέρα για τον James Bond - Daniel Craig και Kate Middleton τους επισκίασαν όλους

Το αστέρι στο Walk of Fame

Μετά την αποχώρησή του από το franchise του Bond και έχοντας την επιβλητικότητα και την αίγλη του ρόλου να τον συνοδεύει πια για πάντα, τώρα ο Craig θα είναι ο 2,704ος celebrity που παίρνει αστέρι στη «Λεωφόρο της Δόξας». Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι το αστέρι του θα τοποθετηθεί δίπλα σε αυτό του Roger Moore, που είχε τα σκήπτρα του 007 από το 1973 έως το 1985.

daniel craig walk of fame star

Σε περίπτωση που ο δρόμος σου σε οδηγήσει στο Walk of Fame, τα αστέρια βρίσκονται -πού αλλού;- στο 7007 Hollywood Boulevard. Η VP Media Relations και Producer του Walk of Fame, Anna Martinez, είπε για τον Craig:

«Ο Daniel Craig είναι ένα Βρετανικό ίνδαλμα κουλτούρας, όπως και ο James Bond, ο άντρας που υποδύθηκε σε πέντε ταινίες του 007»