You: Η νέα σεζόν έρχεται! Θυμόμαστε το story του πιο διάσημου τηλεοπτικού stalker

Νατάσσα Σχοινά
You: Η νέα σεζόν έρχεται! Θυμόμαστε το story του πιο διάσημου τηλεοπτικού stalker

Το murder couple του Netflix επιστρέφει και κανείς δεν ξέρει τι να περιμένει.

Ο καιρός πέρασε. Πια μας χωρίζουν μόλις μερικές ημέρες από την ημερομηνία κυκλοφορίας (15 Οκτωβρίου) της τρίτης σεζόν του «You» και ο πιο διάσημος stalker της μικρής οθόνης ετοιμάζεται να επιστρέψει για να συνεχίσει την ιστορία του από εκεί που την άφησε… Από την αγάπη του -μέχρι πρότινος- για τη Love.

Το ζευγάρι, όπως έχουμε δει στα τρέιλερ και στα κλιπ που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, έχει πλέον μεγαλώσει την οικογένειά του και, ναι, έχει δημιουργήσει ένα murder couple. Murder family, για να είμαστε ακριβείς.

penn badgley lol GIF by Lifetime

Ας κάνουμε ένα σύντομο recap

Ο Joe Goldberg ήταν ένας μάνατζερ βιβλιοπωλείου. Φαινομενικά πολύ ήσυχος και ιντελεκτουέλ. Ο τύπος που αν γνώριζες κατά την επίσκεψή σου στο σημείο θα μπορούσες να πεις ότι σε γοητεύει. Με γνώσεις σε βιβλία και μία ήρεμη, νουθετική φωνή. Όμως, υπάρχει ένα catch. Γιατί, φυσικά, θα υπήρχε.



Ο Joe ζηλεύει. Πολύ. Υπερβολικά πολύ. Σε σημείο που θα φτάσει να σκοτώσει τις αγαπημένες του (σ.σ. Το να σχολιάσουμε τα ψυχολογικά θέματα που κρύβονται πίσω από όλο αυτό το concept δεν είναι της παρούσης).



Πού τον αφήσαμε στην προηγούμενη σεζόν; Σε μία φάση που, ενώ δήλωνε ότι άλλαξε επειδή αγάπησε τη Love, κατέληξε να βρει ένα αντίγραφο του εαυτού του. Μία γυναίκα που ήταν προετοιμασμένη να κάνει ακριβώς ό,τι κι εκείνος μέχρι πρότινος. Να σκοτώσει. Και, εκεί ήταν που η εικόνα του τέλειου, καλού κοριτσιού γκρεμίστηκε για εκείνον, με αποτέλεσμα να την αποκαλεί «τέρας» -ναι, ξέρω, τραγική ειρωνεία-.

Το «YOU» επιστρέφει στο Netflix και ιδού οι πρώτες φωτογραφίες (photos)

Η τρίτη σεζόν φέρνει μία Goldberg family

Το ότι έχει γίνει αυτό το πάντρεμα -μεταφορικά και κυριολεκτικά- δύο δολοφόνων είναι αρκετά περίεργο από μόνο του. Το ότι αυτοί έχουν κάνει και παιδί, προκαλεί μόνο τρόμο. Στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής στον λογαριασμό του You Netflix προβάλλονται οι οικογενειακές στιγμές του ζευγαριού. Οι ασχολίες με το μωρό τους και γέλια. Αλλά, το παρελθόν ενώνεται με το μέλλον.



Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για την τρίτη σεζόν είναι φανερό πως άλλο ένα έγκλημα πρόκειται να γίνει. Τώρα, το αν τελικά το θύμα σκοτώνεται από τον Joe ή τη Love θα πρέπει να περιμένουμε να το δούμε στα επεισόδια. Αν και η Love φαίνεται πως χτυπάει κάποιον με τον πλάστη και ο Joe τυλίγει ένα πτώμα.

https://www.instagram.com/p/CU0pCYMhqmY

Δες περισσότερες φωτογραφίες από την επόμενη σεζόν στη συνέχεια.