Το «YOU» επιστρέφει στο Netflix και ιδού οι πρώτες φωτογραφίες (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το «YOU» επιστρέφει στο Netflix και ιδού οι πρώτες φωτογραφίες (photos)

O εμμονικός Joe Goldberg επιστρέφει σε νέες περιπέτειες και ήδη έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες και βίντεο.

Το YOU του Netflix δεν ήταν μία σειρές σαν όλες τις άλλες που έχεις παρακολουθήσει. Άγγιζε ένα θέμα ευαίσθητο σε σχέση με τα social media, το οποίο εν τέλει κατέληγε πολύ επικίνδυνο. Ο stalker Joe Goldberg ερωτεύεται παράφορα, έχει όμως κάποια trust issues τα οποία τον οδηγούν σε κάποια πολύ επικίνδυνα μονοπάτια όπως είδαμε στις δύο πρώτες σεζόν.

Ο Penn Badgley που γνώρισες μέσα από το Gossip Girl παίζει εξαιρετικά τον ρόλο του stalker σε σημείο που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν τον υποδύεται όντως ή αν είναι έτσι από τη φύση του. Η δεύτερη σεζόν τελείωσε αφήνοντας κάποια ερωτηματικά στους τηλεθεατές, με το κυριότερο να είναι το «αν θα υπάρξει» τρίτη σεζόν. Και το Instagram account έδωσε την απάντηση που περιμένεις εδώ κι ενάμιση χρόνο.

Είδα τις δύο σεζόν του «You» στην καραντίνα και πήρα αυτά τα μαθήματα ζωής

Το YOU επιστρέφει στο Netflix και ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες

Την Κυριακή (29/8/21) το επίσημο account της σειράς ανέβασε κάποια μίνι βίντεο στο twitter κάνοντας τους fans να τρελαθούν και αποκαλύπτοντας ουσιαστικά πως υπάρχει και τρίτη σεζόν.

Στο πρώτο teaser που κοινοποιήθηκε στο επίσημο Twitter του You, η κάμερα καταγράφει τον Penn να δένει μια ποδιά πίσω από την πλάτη του, ενώ το χρονόμετρο έχει οριστεί στα 10 λεπτά, μαζί με το μήνυμα «Προετοιμαστείτε».

Ένα δεύτερο teaser έγινε tweet λίγο αργότερα, με το χρονόμετρο να δείχνει 15 λεπτά, καθώς ο Penn σπάει ένα αυγό μέσα σε ένα μπολ, με το μήνυμα «Κάτι ψήνεται».

Το τρίτο και τελευταίο teaser βίντεο δείχνει τον Penn να σκουπίζει το γλάσο σοκολάτας από το μαχαίρι, ενώ το χρονόμετρο ήταν ρυθμισμένο στα 20 λεπτά και η λεζάντα στην οθόνη έγραφε, «Έτοιμο για σερβίρισμα».

Όπως αντιλαμβάνεσαι οι fans έχουν ήδη ξετρελαθεί και ανυπομονούν γι’ αυτό που έρχεται.

Το post με τις φωτογραφίες στο Instagram συγκέντρωσε πάνω από 700 χιλιάδες likes σε δύο ώρες

Ένα εικοσιτετράωρο μετά την κυκλοφορία των teasers το Ιnstagram του Netflix δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από την τρίτη σεζόν, αποκαλύπτοντας πως κάνει πρεμιέρα στις 15 Οκτώβρη.


https://www.instagram.com/p/CTNFliuB5k8

Οι Penn και Victoria Pedretti θα επιστρέψουν ως Joe and Love την ερχόμενη σεζόν και η ανυπομονησία έχει ήδη φτάσει στο κόκκινο για το τι θα συμβεί αυτή τη φορά. Ποια ήταν εν τέλει αυτή που κατασκόπευε ο Joe πίσω από τον φράχτη στο τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν;



Υπομονή....ο Joe έρχεται!