The Eternals: Εντυπωσιακή η Angelina Jolie στο νέο trailer - Η Thena αναλαμβάνει δράση!

Νατάσσα Σχοινά
The Eternals: Εντυπωσιακή η Angelina Jolie στο νέο trailer - Η Thena αναλαμβάνει δράση!

Σε λιγότερο από έναν μήνα, οι Eternals της Marvel φτάνουν στη μεγάλη οθόνη.

Για τους Marvel fans, το σύμπαν των υπερηρώων, που έχει δημιουργηθεί και κυριαρχεί πλέον τόσο στα κόμικς όσο και στον κινηματογράφο, είναι ένας άλλος κόσμος μαζί και χωριστά από τον πραγματικό. Δεν είναι μόνο ότι κυκλοφορούν blockbusters που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου. Είναι ότι πλέον οι ταινίες αυτές, όσο κι αν φαίνεται απίθανο λόγω των sci-fi στοιχείων τους, σε βοηθούν να ταυτιστείς με τους χαρακτήρες τους.

Όλοι κλάψαμε με τον θάνατο του Tony Stark στο «Avengers: Endgame». Όλοι συγκινηθήκαμε για την αποχώρηση του Captain America που γύρισε στο παρελθόν, αλλά -τουλάχιστον- κατάφερε να ζήσει τη ζωή που ήθελε με την αγαπημένη του, Peggy Carter. Σε λιγότερο από έναν μήνα, ωστόσο, έχουμε να γνωριστούμε με τους νέους ήρωες του Marvel Universe, τους Eternals.



The Eternals: Το τελικό τρέιλερ, η ημερομηνία κυκλοφορίας και η εντυπωσιακή Angelina Jolie

Το νέο trailer των Eternals

Για τις 6 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί η κυκλοφορία της ταινίας «The Eternals». Οι Eternals εξωτερικά έχουν ανθρώπινη μορφή. Οι δυνάμεις τους, όμως, τους καθιστούν ιδανικούς για τον τίτλο του ήρωα -τηλεκίνηση, αιώρηση, τηλεπάθεια, ανάμεσα στα πολλά-. Οι πατροπαράδοτοι εχθροί τους είναι οι Deviants, τερατόμορφα πλάσματα που έχουν δημιουργηθεί από τους Celestials.



Σίγουρα κάθε ταινία της Marvel βρίσκεται στο προσκήνιο. Ξέρεις ότι άμεσα θα γίνει blockbuster. Ο wow factor εδώ, όμως, είναι το cast που περιστοιχίζεται από τα μεγαλύτερα ονόματα του κινηματογράφου σήμερα. Η Angelina Jolie, για παράδειγμα,της οποίας το νέο τρέιλερ δείχνει και περισσότερες σκηνές είναι ένα όνομα που δε θα σκεφτόσουν μερικά χρόνια πριν ότι θα μπορούσε να συμμετάσχει. Πόσο μάλλον στο ίδιο team με τη Salma Hayek, τον Richard Madden και τον Kit Harington.

marvel eternals thena angelina jolie

Ποια είναι η Thena

Η Jolie έγινε κατάξανθη για τον ρόλο της Thena που υποδύεται, ενώ από τα clips φαίνεται ότι αυτός είναι και ένας από τους πιο μαχητικούς ρόλους της ιστορίας. Όσο για την Thena, πρόκειται για μία ηρωίδα που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα κόμικς του 1976-78 και είναι Eternal δεύτερης γενιάς ως μεγάλη κόρη του Zuras -από τον οποίο πήρε και το όνομα Azura όταν γεννήθηκε- και της Cybele. Η ηλικία της υπολογίζεται σε πάνω από 4.000 έτη, αλλά για τους Eternals θεωρείται μία νέα γυναίκα.

Στη συνέχεια θα δεις και μερικές από τις φωτογραφίες / πλάνα που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.