The Eternals: Το τελικό τρέιλερ, η ημερομηνία κυκλοφορίας και η εντυπωσιακή Angelina Jolie

Νατάσσα Σχοινά
The Eternals: Το τελικό τρέιλερ, η ημερομηνία κυκλοφορίας και η εντυπωσιακή Angelina Jolie

Η πιο πολυσυζητημένη, επερχόμενη ταινία με υπερήρωες φτάνει πολύ πιο σύντομα απ' όσο νόμιζες.

Αν δηλώνεις φαν της Marvel, τότε σίγουρα νιώθεις την αγωνία και την ανυπομονησία σου να μεγαλώνει όλο και περισσότερο καθώς δημοσιεύονται σιγά-σιγά τα τρέιλερ και νέες πληροφορίες για τις επερχόμενες ταινίες. Άλλωστε, λόγω της πανδημίας, οι περισσότερες παραγωγές είδαν μεγάλες καθυστερήσεις, ακόμα και ενός χρόνου, όπως έγινε πρόσφατα με την Black Widow.

Με τους Avengers να έχουν ολοκληρώσει -προς στιγμήν- την ιστορία τους, έχει έρθει η ώρα για νέους υπερήρωες να βρεθούν στην πρώτη γραμμή. Ανάμεσα, λοιπόν, στα πρότζεκτ της Marvel -και ίσως το πιο πολυσυζητημένο- βρίσκονται οι Eternals, των οποίων το τελικό τρέιλερ κυκλοφόρησε και έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές.

Το τελικό τρέιλερ των Eternals



Πρόκειται σαφώς για ένα cast με μεγάλα αστέρια του Hollywood και μία σκηνοθέτιδα -Chloe Zao- που έγινε ένα από τα πιο hot ονόματα του χώρου με την εξαιρετική δουλειά που έκανε στο Nomadland. Όπως και να το κάνεις, ωστόσο, η προσοχή στρέφεται σε μεγάλο βαθμό στην Angelina Jolie που παίρνει τον ρόλο της πολεμίστριας Thena, φανερά ανανεωμένη με τα μακριά, ξανθά της μαλλιά.

The Eternals: Ξανθιά και κούκλα η Angelina Jolie στο πρώτο teaser

Angelina Jolie Eternals GIF by Regal

Τι είναι, όμως, οι Eternals;

Οι Eternals εξωτερικά δείχνουν όπως ο οποιοσδήποτε άνθρωπος. Στην πραγματικότητα, όμως, ζουν πολύ περισσότερο, αλλά κάνουν blend in ανάμεσά τους με τις υπεράνθρωπες δυνάμεις τους, όπως τηλεκίνηση, αιώρηση, τηλεπάθεια, και πολλά άλλα. Εχθροί τους είναι οι τερατόμορφοι Deviants και τόσο αυτοί όσο και οι Eternals έχουν δημιουργηθεί από τους Celestials μέσα από πειράματα που έκαναν πριν από εκατομμύρια χρόνια σε ανθρώπους.

Η επίσημη περιγραφή της Marvel:

«Οι Eternals των Marvel Studios καλωσορίζουν μία νέα, ενθουσιώδη ομάδα από υπερήρωες στο σύμπαν της Marvel. Η επική ιστορία, περιλαμβάνει ένα γκρουπ αθάνατων ηρώων που αναγκάστηκαν να βγουν έξω από τις σκιές και να ενωθούν απέναντι στον πιο παλιό εχθρό της ανθρωπότητας, τους Deviants.

Richard Madden Eternals GIF by Regal

Το καταπληκτικό cast περιλαμβάνει τον Richard Madden ως τον παντοδύναμο Ikaris, την Gemma Chan ως τη Sersi που αγαπάει την ανθρωπότητα, τον Kumail Nanjiani ως τον Kingo που παίρνει κοσμική ενέργεια, τη Lauren Ridloff ως τη σούπερ γρήγορη Makkari, τον Brian Tyree Henry ως τον έξυπνο επενδυτή Phastos, τη Salma Hayek ως τη σοφή και την πνευματική ηγέτιδα Ajak, τη Lia McHugh ως την αιώνια νέα, παλιά ψυχή Sprite, τον Don Lee ως τον ισχυρό Gilgamesh, τον Barry Keoghan ως τον απόμακρο μοναχικό Druig και την Angelina Jolie ως την ατρόμητη πολεμίστρια Thena. Ο Kit Harington παίζει τον Dane Whitman»

Η αναμονή δε θα είναι μεγάλη, αφού -εκτός απροόπτου- οι Eternals θα κυκλοφορήσουν στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου.